Clinic: Wat maakt een marketing campagne succesvol?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op maandagavond 24 november geeft Beeckestijn Business School een clinic over Campagne Management. Wat is tegenwoordig nog een marketing campagne? De kracht is het succesvol managen van meerdere campagnes naast elkaar, over meerdere media. Het onderling afstemmen van inbound en outbound communicatie is daarom één van de lastigste marketingcommunicatie-vraagstukken die er bestaat.

Klanten en prospects veranderen van kanalen en interacteren op andere manieren. Daarnaast neemt het aantal campagnes drastisch toe. Voor veel marketing-, communicatie- en campagne managers wordt het steeds lastiger om grip te houden op de processen en uitvoering. Hamvraag is natuurlijk hoe je betere campagne-resultaten krijgt. Wat heb je daar dan voor nodig? Creativiteit of een bak vol met data of geavanceerd gereedschap?

De mogelijkheden van campagnemanagement-tooling

Het goede nieuws is dat er steeds meer tooling beschikbaar komt die kan helpen campagnes goed te plannen en te managen. Ook het bepalen van rendementen wordt overzichtelijker. In deze clinic over Campagne Management gaan we in de functionaliteit, mogelijkheden en onmogelijkheden van campagne management instrumenten, modellen en cases. Ook gaan we in op verschillen tussen b2b en b2c oplossingen. Het selecteren en het implementeren van campagne management systemen komt ook aan bod. Kortom, in dik 2 uur tijd bent u helemaal bij met uw campagne management kennis.

Sprekers

De clinic wordt verzorgd door Sander van der Blonk en Egbert Jan van Bel. Twee specialisten op het gebied van het orkestreren van (digital) marketing campagnes. Sander neemt het deel campagne management strategie en instrumentarium voor zich. Egbert Jan laat door middel van diverse crossmediale cases zien hoe je campagne management tools inzet en hoe dat is toe te passen bij het realiseren van klantwaarde management, journeys en event driven marketing. 

Inschrijven

Kom op maandagavond 24 november naar deze bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 18.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.