Wat mag wel en wat mag niet met digital & social klantdata?

Hoe voorkom je juridische problemen? Wat mag wel en wat mag niet?

Op maandagavond 1 december geeft Beeckestijn Business School een gastcollege over het gebruik van klantdata en de bijhorende wettelijke regelgeving. De mogelijkheden om gegevens te verzamelen over uw klant lijken namelijk eindeloos. Niet alleen weet u een heleboel over uw klant via uw eigen systemen zoals uw website, CRM-pakket, via uw account managers etc, ook is uw klant wellicht actief op social media en laat ook daar zijn of haar gegevens achter. Gegevens die u vervolgens gebruikt om uw data te verrijken. Maar mag dat zomaar? Welke data mag u wel en niet gebruiken? En waarom? En hoe zit dat nu eigenlijk met Big Data & privacy? En met cookies? Wel of niet om toestemming vragen?

Turbulente juridische tijden

Het zijn turbulente juridische tijden. Alexander Singewald is graag uw gids in de wereld van de regelgeving over datagebruik. Tijdens dit gastcollege besteedt Alexander aandacht o.a. aandacht de Europese Verordening Bescherming Persoonsgegevens; zal het Europese Parlement voordat zij herkozen wordt deze nog vaststellen? En wat zijn dan de gevolgen voor u bijvoorbeeld als adverteerders of goede doelen organisatie? En wat is de impact van deze regelgeving inclusief data minimalisatie op Big Data?

Inschrijven

Meld u snel aan en kom op maandag 1 december naar dit juridische gastcollege van Beeckestijn Business School. Het gastcollege wordt gehouden van 19.00 - 21.00 uur op ons kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is vanaf 18.40 uur.

* Let op: sinds januari dit jaar is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.