Clinic: Yarden, de meest emotionele klantreis ooit!

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic ‘Yarden, de meest emotionele klantreis ooit!‘ door Ron Bavelaar en Patricia Hoetelmans op vrijdagochtend 12 mei 2017 van 09.30u- 11.30u bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Hoe ontwikkel je een inspirerende klantervaring?

Neem een exclusief kijkje in de keuken bij Yarden en zie tijdens deze clinic hoe Yarden dag in, dag uit werkt aan een persoonlijkere, helpende en inspirerende klantervaring.

Hoe HIP kan een uitvaartorganisatie zijn? Ron Bavelaar (directievoorzitter Yarden) en Patricia Hoetelmans (senior consultant TOTE-M) nemen je mee in de Yarden reis naar een organisatie die klanten nog waardevoller van dienst is en een nog sterker merk neerzet. Kom ervaren hoe Yarden persona's en de klantreis van papier af heeft gekregen en hoe ze samen met TOTE-M een programma op heeft gezet om de intrinsieke motivatie van de ruim duizend Yardeniers te ontwikkelen. Beleef hoe consequent werken vanuit een heldere missie en bouwen aan de merkwaarden Helpend, Inspirerend en Persoonlijker (HIP) van Yarden dé toonaangevende uitvaartorganisatie maakt.

Heb je al een voorproefje tijdens de presentatie op het Marketing & Insights Event (MIE) gekregen? Tijdens deze Clinic gaan we meer de diepte in en kunnen we u de aanpak en implementatie uitvoeriger laten ervaren.

Door wie?

Ron Bavelaar is directievoorzitter bij Yarden. Ron richt zich onder meer op de strategie-ontwikkeling van Yarden. Hiervoor was hij ruim 20 jaar werkzaam voor Normad & Blend Communicatie, een Amsterdams reclamebureau waar hij 15 jaar de functie van algemeen directeur bekleedde. 

Patricia Hoetelmans is Senior Consultant bij TOTE-M. Vanuit TOTE-Ms missie om waardevolle ontmoetingen te creëren is zij actief om de relatie tussen opdrachtgevers en hun klanten te doen bloeien.

Aanmelden

Kom op vrijdagochtend 12 mei 2017 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09:10 uur. Deelname is gratis.