Clinic: Yin & Yang van geïndividualiseerde marketing

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen we u uit op donderdagochtend 1 oktober 2015 van 9.00 - 11.00 uur voor een bijzondere clinic die Beeckestijn Business School organiseert met Teradata over geïndividualiseerde marketing.

Er is veel gebeurd na de lancering van het succesvolle boek over Big Data van Lisa Arthur einde 2013. Big Data wordt (h)erkend als één van de belangrijkste ontwikkelingen in marketingland. Tijd voor een update!

Na de succesvolle marketing clinic in november 2013 met als onderwerp ‘Be a Big Data Marketing Hero’, organiseren Beeckestijn Business School en Teradata Marketing Applications het spannende vervolg met als titel: 'Yin & Yang van geïndividualiseerde marketing' op donderdag 1 oktober. Met geactualiseerde cases, de laatste ontwikkelingen en een concrete visie naar de toekomst over de toepassingsmogelijkheden met Big Data.

Één observatie is wel duidelijk… de hedendaagse marketeer kan er niet meer om Big Data heen. Klanten verwachten consistente en op waarde-gebaseerde ervaringen via alle kanalen, digitaal en fysiek. Lisa Arthur, CMO van Teradata Marketing Applications,  ziet een geïndividualiseerde marketingaanpak als de enige weg om echt 1-op-1 contact en verbondenheid met de klant te realiseren.

Over de spreker

Lisa Arthur is Chief Marketing Officer bij Teradata Marketing Applications. Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in de marketing technologie business en is als CMO verantwoordelijk voor alle marketing applications van Teradata. Lisa Arthur is een industry thought leader op haar vakgebied.
Voorheen was Lisa CMO bij internet organisatie Akamai Technologies en bij applicatieleverancier Mindjet. Ook werkte Lisa bij Oracle, waar zij als Vice President Marketing Oracle CRM op de kaart zette. Zij maakte van Oracle een belangrijke applicatieleverancier en leidde de Services Marketing groep. Voor Lisa Arthur bij Aprimo (nu Teradata Marketing Applications) aantrad, begeleidde zij start-ups en Fortune 500 technologie bedrijven in Silicon Valley vanuit haar eigen onderneming Cinterim.
Lisa heeft een blog in Business2Community en haar inzichten verschijnen vaak op Forbes.com, CMO Network en de Lean Back blog van The Economist. Lisa heeft een Bachelor of Arts van Ohio State University en is schrijfster van het boek ‘Big Data Marketing, Engage Your Customers More Effectively and Drive Value’.
Bezoek Lisa’s webpagina of bekijk de video om meer over Lisa te weten te komen.

Uw host van de ochtend is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Registreer u voor de marketing clinic op 1 oktober aanstaande van 9.00 - 11.00 uur en leer hoe u de balans vindt door middel van Yin & Yang marketing. Lisa Arthur zal tijdens de clinic uitleggen hoe u één geheel kunt creëren bestaande uit de vier essentiële elementen van klantbinding en de vier elementen van interne samenwerking. Egbert Jan van Bel zal samen met u hier een praktische verdiepingsslag op maken door middel van een workshop. De clinic wordt gehouden bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis.