Clinic: Zet in 7 stappen een succesvolle NPS-strategie op

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagmiddag 26 september geeft Beeckestijn Business School samen met Service Check een clinic over de Net Promoter Score en hoe deze als strategie te implementeren in uw organisatie. U bent van harte welkom deze clinic gratis bij te wonen en te ervaren hoe u in slechts 7 stappen aan de slag kunt met een succesvolle NPS-strategie.

Cris Donze en Jessica Jonasse van Service Check, leiden u aan de hand van 7 stappen naar een succesvolle integratie van een NPS-strategie. Tijdens deze clinic lopen we alle zeven stappen door en behandelen we een fictieve, of door u aangedragen, case.

De insteek van deze sessie is praktisch en interactief. Bestemd voor iedereen die klantenloyaliteit serieus neemt en feedback van klanten effectief op strategisch, tactisch en operationeel niveau wil inzetten. Wil uw NPS-programma slagen, dan is de discipline om daadwerkelijk verbeteringen in de loyaliteit van klanten en winstgevende groei mogelijk te maken vereist. De betrokkenheid van het management is daarin cruciaal, net als het hebben van de juiste bedrijfsprocessen en (software) systemen om real-time informatie te leveren aan medewerkers. Zodat zij direct kunnen reageren op feedback van klanten en daarmee de nodige resultaten kunnen behalen.

We gaan actief aan de slag met de stof aan de hand van een concrete case, die u zelf kunt toepassen binnen uw organisatie!

Inschrijven

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met NPS-strategie niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagmiddag 26 september naar deze inspirerende clinic. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.