Clinic: Zo zet u Twitter effectief in om uw marketingdoelen te behalen

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Komt u ook naar de interessante en leerzame clinic over Twitter? Het onderwerp is wat de rol van Twitter kan zijn in uw marketing en communicatie. De clinic wordt verzorgd door Sanneke Boesveldt (verantwoordelijk voor de marketing van Twitter Benelux) en Ashley Vinson (Head of Brand Strategy Twitter Benelux).

De clinic “Hoe zet u Twitter effectief in om uw marketingdoelen te behalen" wordt gehouden op vrijdagmiddag 2 september 2016 van 13.00 - 15.00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

De clinic geeft u een update over de laatste ontwikkelingen van het succesvolle social medium Twitter. Het begon ooit als persoonlijk platform voor boodschappen onder vrienden en relaties maar is uitgegroeid tot een serieus medium om marketingdoelen te bereiken. Hoe, dat laten de specialisten van Twitter zien met praktische cases, gebracht met hands on tips & tricks. Na de clinic heeft u alle tools in handen om Twitter (nog meer) in te zetten als strategisch en effectief marketing- en communicatiekanaal.  

Tijdens deze clinic worden onder meer de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat is Twitter en hoe haalt u het maximale uit het LIVE platform
  • Twitter Beyond140 - Product Updates  
  • Twitter's Creatieve Canvas
  • Hoe Twitter in te zetten om al uw marketingdoelen te bereiken, van Awareness tot DR
  • Hoe te plannen voor het juiste moment en de juiste doelgroep te bereiken 

Door wie?

Sanneke Boesveldt is Marketing Manager bij Twitter BENELUX. Sanneke is een Digital & Social Media Communicatie professional met ruime ervaring in verschillende disciplines in het online werkveld en met een expertise in Content Marketing. Als Head of Marketing bij Twitter laat zij merken en agencies zien hoe zij Twitter zo goed mogelijk kunnen inzetten om concreet de marketingdoelstellingen te behalen.

Ashley Vinson, Head of Brand Strategy Benelux Twitter, is 'A Rebel With a Cause'. Haar doel is alle merken in de Benelux te laten begrijpen welke onbegrensde creatieve en strategische mogelijkheden het platform Twitter biedt. Met haar 19+ jaar aan digital ervaring is zij een veteraan te noemen. Ashley is gepassioneerd over alle vormen van marketing en het ontwikkelen van content die zowel door de consument als het merk als relevant wordt beschouwd. Zij gaat op energieke wijze vertellen hoe de inzet van Twitter voor 'change' kan zorgen. Voor merken, voor marketeers, voor communicators… 

Voor wie?

Deze clinic is speciaal ontwikkeld voor iedereen die Twitter nog effectiever in wil zetten om de marketingdoelen te bereiken. Maar zeker ook wanneer u geen pro bent, of al een tijdje een slapend Twitter account hebt, mag u deze clinic niet missen. In 2 uur wordt u volledig bijgebracht wat Twitter in 2016 is en loopt u geïnspireerd de sessie uit. Dus: bent u werkzaam in marketing of communicatie, schrijf u dan nu in. Deze clinic geeft u inzichten waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt.

Aanmelden

Kom op vrijdag 2 september naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.

De sessie zal in het Engels gegeven worden.