Alumni

Een opleiding volg je niet alleen om nieuwe kennis te vergaren. Het succesvol afsluiten van een opleiding is vaak een opstap naar een volgend doel zoals een andere baan of een andere functie. Door het volgen van een opleiding bij Beeckestijn Business School kun je tevens je netwerk flink uitbreiden; door je studiegenoten, maar zeker ook via de docenten en andere bijeenkomsten waar je als student en later alumnus van Beeckestijn Business School voor wordt uitgenodigd.

Ontwikkelingen in het vakgebied

Ook na je opleiding bieden wij diverse mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, innovaties en trends in jouw vakgebied. Zo kun je na het afronden van je opleiding deelnemen aan het alumniprogramma van Beeckestijn Business School met gratis toegankelijke clinics die wij regelmatig organiseren.

Ook is Beeckestijn Business School nauw betrokken bij de organisatie en sponsoring van events, omdat wij het belangrijk vinden dat het  online marketing-, online communicatie- en CRM-vak te blijven professionaliseren en zo de nieuwste trends, ontwikkelingen, technieken en visies kunnen delen. Relaties van Beeckestijn Business School kunnen met korting aan deze events deelnemen.

Door onze link met brancheorganisaties zoals DDMA, PIM (Platform Innovatie in Marketing) en PvKO (Platform voor Klantgericht Ondernemen) krijg je vele relevante en interessante mogelijkheden om jouw netwerk te vergroten, kennis te verrijken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, trends, projecten en cases op het gebied van jouw vakgebied.

De ervaringen van onze alumni

Lees hieronder de inspirerende verhalen van drie van onze alumni en hoe het volgen van een opleiding bij Beeckestijn Business School hun carrière positief beïnvloedde.

  • Marlene Dekkers - alumnus post-HBO Digital & Online Marketing
  • Maarten Vernooij - alumnus post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap
  • Rob Verstegen - alumnus post-HBO Customer Relationship Management en post-HBO Social Media