B2B marketing opleidingen

Ben jij opzoek naar nieuwe kennis en skills en ben je werkzaam binnen een Business-to-Business (B2B) omgeving? Dan ben je bij Beeckestijn Business School op het goede adres! Binnen alle opleidingen wordt er aandacht besteed aan B2B met inspirerende voorbeelden, cases en extra webinars. Daarnaast zijn er een aantal opleidingen speciaal voor B2B professionals ontwikkelt.  

Marketing opleidingen speciaal voor B2B

Populaire opleidingen bij B2B professionals 

"Zeer inspirerend en van begin tot eind relevant. Eindelijk een goede opleiding die zich specifiek op B2B richt."
Alrik van Kuijk
Alumnus post-HBO opleiding B2B Marketing & Sales Management

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

 

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5
 

Help mij bij mijn keuze, welke opleiding past het beste?

Post-hbo, korte opleiding of training. We snappen dat het verschil tussen de B2B opleidingen misschien niet direct duidelijk is. Een kort overzicht van de verschillen:

Naam opleiding Niveau Duur

Onderdelen

Diploma/certficaat
B2B Marketing & Sales Management* Post-HBO 10 colleges ✓ Actieplan
✓ Casedag
Post-HBO diploma
B2B Marketing & Sales Management* Korte opleiding 7 colleges ✓ Actieplan
-  Casedag
Diploma 
B2B Online Marketing  Training 2 dagen -  Actieplan
-  Casedag
Certificaat

* De korte opleiding is een verkorte versie van de post-hbo. 

Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee, op de manier die jij het prettigst vindt.

Meer over B2B Marketing

Digitalisering en veranderend koopgedrag hebben er voor gezorgd dat de B2B wereld er radicaal anders uit ziet dan vijf tot tien jaar geleden. Loyaliteit neemt af en de klant gedraagt zich onvoorspelbaarder. De inzet van e-commerce en marktplaatsen binnen B2B groeit enorm en de B2B klantreis wordt steeds digitaler, Hierdoor komt sales moeilijker en later in het koopproces in contact met  de klant. 

Traditionele B2B marketing & sales werken niet meer, het is tijd voor een reset. Ook voor B2B geldt: digital first. Daarnaast zijn een andere manier van samenwerken en taakverdeling tussen marketing en sales van belang. 

Een groot deel van alle marketeers, en daarmee een aanzienlijk deel van onze opleidingsdeelnemers, werkt in een B2B omgeving. We zorgen dan ook voor voldoende aandacht voor B2B ontwikkelingen en cases in alle Beeckestijn opleidingen en trainingen.

Gratis kennis & inspiratie

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Blije deelnemers tijdens een van onze clinics
Lees hieronder verder