B2B marketing opleidingen

Traditionele B2B marketing & sales werken niet meer, het is tijd voor een reset. Ook voor B2B organisaties is het een must in te spelen op digitalisering en het toenemende belang van customer experience. Kun jij nog wel nieuwe B2B marketing kennis & inspiratie gebruiken? Volg dan een opleiding of training, speciaal voor B2B, bij Beeckestijn Business School!

B2B marketing opleidingen

"Zeer inspirerend en van begin tot eind relevant. Eindelijk een goede opleiding die zich specifiek op B2B richt."
Alrik van Kuijk
Alumnus post-HBO opleiding B2B Marketing & Sales Management

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

 

Sterren vrijstaand opl score

Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5
 

Lees hieronder verder

 

Meer over B2B Marketing

Digitalisering en veranderend koopgedrag hebben er voor gezorgd dat de B2B wereld er radicaal anders uit ziet dan vijf tot tien jaar geleden. Loyaliteit neemt af en de klant gedraagt zich onvoorspelbaarder. De inzet van e-commerce en marktplaatsen binnen B2B groeit enorm en de B2B klantreis wordt steeds digitaler, Hierdoor komt sales moeilijker en later in het koopproces in contact met  de klant. 

Traditionele B2B marketing & sales werken niet meer, het is tijd voor een reset. Ook voor B2B geldt: digital first. Daarnaast zijn een andere manier van samenwerken en taakverdeling tussen marketing en sales van belang. 

Een groot deel van alle marketeers, en daarmee een aanzienlijk deel van onze opleidingsdeelnemers, werkt in een B2B omgeving. We zorgen dan ook voor voldoende aandacht voor B2B ontwikkelingen en cases in alle Beeckestijn opleidingen en trainingen.

Gratis kennis & inspiratie

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Blije deelnemers tijdens een van onze clinics

Persoonlijk opleidingsadvies

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Je wil dat je opleiding perfect aansluit bij jouw wensen, kennisbehoefte en persoonlijke situatie. Wij helpen je graag, op de manier die jij het prettigst vindt. 

Lees hieronder verder