Geef je carrière een boost

Wil jij meer impact maken binnen digital, marketing, cx, data of communicatie? Via onze online classroom is het mogelijk om onze opleidingen te volgen vanuit Vlaanderen. Daarnaast is een selectie van de opleidingen ook op locatie te volgen in Antwerpen.

 

KMO erkend opleider
Inspirerende opleiding en meteen toepasbaar in de praktijk!
Lin van Mierlo
Vlaamse alumnus opleiding Service Excellence

Populair bij Vlaamse deelnemers:

Te volgen in Antwerpen

Al onze opleidingen en trainingen zijn vanuit huis te volgen via de online classroom

Lees hieronder verder

 

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond is €7.500 per jaar. De digital, marketing, customer experience, data en communicatie opleidingen & trainingen van Beeckestijn komen in aanmerking voor de kmo-portefeuille. 

Meer informatie over de kmo-portefeuille

Het kmo registratienummer van Beeckestijn Business School is DV.O240068.

Populaire vakgebieden in België

Deze vakgebieden zijn populair onder onze Vlaamse deelnemers

Gratis kennis & inspiratie

Naast de opleidingen en trainingen delen wij ook gratis onze kennis:

Blije deelnemers tijdens een van onze clinics

Kennismaken

Kom kennismaken!

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een online Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze online Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda

 

Uitzonderlijke opleiding met niet alleen de juiste tools en elementen om structureel aan de slag te gaan met CX in je bedrijf, maar ook praktische tips & tricks. Dit, tezamen met de interessante lesgevers en coaches, maakt deze opleiding echt een aanrader.
Hylke Huys
Vlaamse alumnus Customer Experience Strategie & Organisatie

Daarom Beeckestijn

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen Digital, Marketing, CX, Data en Communicatie door 100% vakexperts.

 

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5

Opleidingsadviseur - Nicole van de Kracht - Beeckestijn Business School

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Je wil er zeker van zijn dat de opleiding optimaal aansluit bij je kennisbehoefte, carrièrewensen en persoonlijk situatie. En daar helpen we je graag bij, op de manier die jij het prettigst vindt.

Persoonlijk advies ›