Digitale marketing opleidingen

Wil jij een betere gesprekspartner worden op het gebied van digital marketing? Of wil jij operationeel aan de slag met de middelen uit de marketingmix? Maak impact met een digitale marketing opleiding bij Beeckestijn Business School.

Digitale marketing opleidingen

In Antwerpen of via de online classroom

De post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap kun je volgen in Antwerpen. Liever online of wil je een andere opleiding volgen? Alle opleidingen uit ons aanbod kun je vanuit huis volgen via de online classroom. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom op een van onze locaties in Nederland

Lees hieronder verder

 

Esther portret
"Een opleiding Digital & Online Marketing is eigenlijk een must voor iedere marketing- en communicatiestrateeg"
Esther Hupkes
Alumnus Digital & Online Marketing

Digitale marketing opleidingen

De ontwikkelingen binnen digitale marketing gaan razendsnel. Als (online) marketeer is het belangrijk om up-to-date te blijven om je klanten zo goed mogelijk te bereiken. De ene trend na de andere wordt geïntroduceerd. Maar welke zijn nu echt belangrijk voor jouw organisatie? En hoe zorg je dat je daarmee echte waarde toevoegt voor jouw klant?

Ontplooi jouw digitale marketingtalent met een van onze opleidingen. Of je nu al veel ervaring hebt, of juist in de wereld van digitale marketing wil groeien.

Wat past bij jou?

Wat zijn de verschillen tussen de opleidingen? En welke past het beste bij jouw behoefte? In de tabel hieronder een aantal verschillen op een rij.

Digital Marketing Strategie & Leiderschap Post-Master
Masterclass
Strategisch > 4 jaar relevante werkervaring
Digital & Online Marketing  Post-HBO
Kort
Tactisch > 2 jaar relevante werkervaring
Online Marketeer  Expert Operationeel 0-2 jaar relevante werkervaring

Meer weten? In deze video worden de verschillen tussen de digitale marketingopleidingen uitgelegd.

Heb je geen bachelor of masterdiploma? Voor de opleidingen heb je een hbo werk& denk niveau nodig. Plus relevante werkervaring. Wil je weten wat dit voor jou inhoud? Vraag het aan onze opleidingsadviseurs.

Actief aan de slag

Onze belofte is dat jij echte impact maakt. Daarom is een belangrijk onderdeel van de opleidingen de praktische toepassing en relevantie. De vakexperts nemen je mee in relevante en actuele onderwerpen en voorbeelden. Daarnaast pas je jouw nieuwe kennis toe tijdens het maken van je online marketing actieplan.

"Het Digital Marketing Plan dat ik voor mijn werkgever heb geschreven kon ik direct implementeren."
Brendan Dekker, marketing manager bij TimeChimp

Daarom Beeckestijn

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen Digital, Marketing, CX, Data en Communicatie door 100% vakexperts.

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5

Opleidingsadvies

Opleidingsadviseur - Nicole van de Kracht - Beeckestijn Business School

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Wil je advies over welke opleiding optimaal aansluit bij je kennisbehoefte, carrièrewensen en persoonlijk situatie? Of heb je vragen over de KMO portefeuille. We helpen je graag op de manier die jij het prettigst vindt. 

Persoonlijk advies ›

Lees hieronder verder

 

Meer kennis & inspiratie: