Binnenkort van start

Binnenkort starten? Wees er snel bij!

Wil je in april deelnemen aan een opleiding of training? Hieronder vindt je een selectie van de opleidingen en trainingen met een startdatum in november en december. Sommige groepen zitten snel vol. Wil je zeker zijn een plek in de opleiding van jouw keuze? Neem dan een vrijblijvende optie.

Niet alle opleidingen en trainingen in dit overzicht hebben al een startgarantie. 

Veel gestelde vragen

Welke maatregelen hebben jullie genomen met betrekking tot het coronavirus? 

Bekijk onze corona-update voor de meest recente informatie. 

De opleiding van mijn keuze is al gestart, kan ik nog instromen? 

Ja, het is in enkele gevallen mogelijk om in overleg in te stromen in een reeds gestarte opleiding. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal colleges en de stof die al is behandeld. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze opleidingsadviseurs via 088 - 1474 100 of opleidingsadviseur@beeckestijn.org.

KAN IK PERSOONLIJK OPLEIDINGSADVIES KRIJGEN?

Uiteraard, we helpen je graag. Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met onze opleidingsadviseurs voor vrijblijvend opleidingsadvies.

KAN IK MIJ OPTIONEEL INSCHRIJVEN?

Jazeker. Het mogelijk een vrijblijvende optie te nemen. Een optie kost niets en je zit nergens aan vast. Neem je een optie, dan houden we een plekje voor je vrij. En melden we het persoonlijk als een groep bijna haar maximale aantal bereikt zodat je kunt besluiten of je je optie definitief maakt.

BIEDT BEECKESTIJN OOK INCOMPANY MOGELIJKHEDEN?

Alle opleidingen & trainingen uit ons open aanbod kunnen ook specifiek voor jouw team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Ook een maatwerkprogramma, helemaal afgestemd op jullie wensen is mogelijk. Lees hier meer over onze incompany mogelijkheden.