Blog

Docent van het jaar 2022

Zonder onze vakexperts geen Beeckestijn. Wij zijn enorm blij en trots op ons mooie docentenkorps, bestaande uit 150+ vakexperts. Keer op keer voorzien zij onze deelnemers van nieuwe kennis, inspiratie en inzichten.

Aan het eind van elk jaar wordt de Docent van het Jaar bekendgemaakt. 🥇 Ook dit jaar hebben we de deelnemersevaluaties geanalyseerd en daaruit een top 10 docenten gevormd in 2 categorieën: Digital, Marketing & Communicatie en Customer Experience, CRM & Data

Elk jaar sluiten er steeds meer vakexperts aan bij Beeckestijn. Dit jaar hebben we daarom een extraatje: beste nieuwkomer.   Dit is een docent die van alle nieuwe docenten die dit jaar zijn begonnen het hoogst is beoordeeld.

De winnaars worden binnenkort bekendgemaakt, maar zetten onze toppers alvast graag in het zonnetje. ☀️ Hieronder vind je de shortlist voor de Beeckestijn Business School Docent van het jaar 2022! 🏆

Top 10 docenten 2022 | Digital, Marketing & Communicatie
 • Bart Meerdink
 • Cheryl van Etten
 • Hans van der Meulen
 • Marcel Udo
 • Marco Boone
 • Martin van Kranenburg 
 • Maurice Jongerius
 • Roel Elsman
 • Sonja Loth
 • Wim van der Mark   
Top 10 docenten 2022 | CX, CRM & DATA
 • Anders Jansen
 • Bas Delmee 
 • Carmen Phillips
 • Jean-Pierre Thomassen
 • Jurgen ten Brummeler
 • Kees Kerkvliet
 • Nanne Dodde
 • Robert van Ossenbruggen 
 • Sabine Croes  
 • Sonja Stalfoort  

* in alfabetische volgorde

Beste nieuwkomer 2022
Jeroen de Koning

Jeroen de Koning

“Jeroen geeft erg prettig les. Hij neemt uitgebreid de tijd voor vragen en weet duidelijk waar hij het over heeft. Heel interactief, waardoor je erbij blijft. Het was een leerzame dag en ik kijk uit naar de volgende trainingsdag.”

Deelnemer van de training Google Ads over Jeroen's college 'Search Engine Advertising.'

Shortlist Docent van het Jaar 2022

Anders Jansen

“Leuke vent, mooie verhalen vanuit de praktijk en goed in touch met zijn publiek. Ik heb genoten en zou willen dat iedereen in ons bedrijf hem eens hoort. Daar gaat iedereen van aan. Top!” 

– Deelnemer van de post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Anders' college 'Customer Experience Trends & Journeys'.

Anders Jansen
Bart Meerdink

Bart Meerdink

‘’Fijne en enthousiaste docent, met kennis van de inhoud. Stuurt de groep de juiste richting op en geeft ruimte voor gesprek.’’

– Deelnemer van de post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Barts college 'Vraagstelling individueel plan'. 

Bas Delmee

“Fijne man om naar te luisteren. Bas weet mij te binden en brengt de uitleg helder over.”

Deelnemer van de post-HBO Customer Experience & Journey Management over Bas’ college 'Onderzoeken van klantbeleving'. 

Bas Delmee
Carmen Philips

Carmen Phillips

“Carmen is een hele inspirerende docent. Veel ervaring, super goede structuur in haar lessen waardoor het goed te volgen was en veel van de stof samenkwam.”

– Deelnemer van de masterclass Strategisch Brandmanagement over Carmen’s college 'Brand Purpose'.

Cheryl van Etten

‘’Vond de sessie van Cheryl heel goed! Vond dat ze duidelijk uitleg gaf, veel de interactie opzocht en ook even checkte of iedereen het begreep. Daarnaast ook goed dat ze herhaaldelijk verweest naar de opdracht!’’

– Deelnemer van het incompany programma Dgital Sales MAstery Programme ING over Cheryls college 'On-page SEO zoekwoorden & strategie, content en techniek meten'.

Cheryl van Etten
Hans van der Meulen

Hans van der Meulen

‘’Hans was goed voorbereid, hij heeft een prettige manier van presenteren. Hij let goed op en betrekt de hele groep bij de discussie. Persoonlijk vond ik de interactie heel fijn.’’

– Deelnemer van de post-HBO Digital & Online Marketing over Hans' college 'Digitale marketingtrends, journey's & strategie'.

Jean-Pierre Thomassen

“Energieke, wijze man met kennis van zaken en een mooie manier van doceren. Wat hij zegt blijft je bij, Jean-Pierre betrekt je er echt bij. Ook doet hij vooraf zijn huiswerk en weet hij wie je bent.”

– Deelnemer van de post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatieover Jean-Pierre’s college 'Klantwaarde management strategie'.

Jean-Pierre Thomassen
Jurgen ten Brummeler

Jurgen ten Brummeler

“We as students all had different experiences with Google Analytics. Jurgen gave us a great explanation of UA and GA4 systems. We got a demo account where we were able to do short assignments in, this gave us a great learning experience.”

– Deelnemer van het Talentship Campagne Management Specialist oer Jurgen’s college 'Google Analytics inrichten'.

Kees Kerkvliet

“Ik vond het echt een heel goed college, waarin ik veel handvatten gekregen heb om zelf aan de slag te gaan. Kees zit vol energie en heeft ervoor gezorgd dat de tijd voorbij vloog. Inhoudelijk een fijne sparringspartner.”

– Deelnemer van de post-HBO Customer Experience & Journey Management over Kees' college 'Mapping van touchpoints en customer journey'. 

Kees Kerkvliet
Marcel Udo

Marcel Udo

‘’Enthousiaste en vriendelijke spreker met een boeiende manier van vertellen. Vertaalt de theorie direct naar de praktijk, waardoor direct een goed beeld wordt gecreëerd hoe dit kan worden toegepast.’’

– Deelnemer van het incompany programma Digital Marketing Starts over Marcels college 'DPG media data & customer journey foundations'.

Marco Boone

‘’Ik vond de colleges goed te volgen. De afwisseling van luisteren en "doen" was perfect. Marco is een prettige spreker. Ik kon de aandacht er goed bij houden. Zijn didactische vaardigheden zijn uitstekend! Ik kijk uit naar een volgend college van hem.’’

– Deelnemer van de expert opleiding Online Marketeer over Marco's college 'Digital marketingtrens, mix en plan'.

Marco Boone
Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

‘’Martin is een geweldige spreker, veel energie! Dat bracht ie ook over waardoor je lekker scherp bleef en alle informatie kwam goed aan. Goede balans in zenden (luisteren voor ons), pauze, interactief, Top!’’

– Deelnemer van de post-hbo Customer Experience & Journey Management over Martins college 'Online customer experience'.

Maurice Jongerius

‘’It was one of my favorite classes. He prepared a really nice class content touching to the most necessary parts of mobile marketing. Both his presentation and storyline were super clear, to the point, simple (in a good way) and interesting.’’

– Deelnemer van de post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Maurice’s college 'Mobile Marketing'.

Maurice Jongerius
Nanne Dodde

Nanne Dodde

“Vanuit zijn eigen ervaring en fouten (die hij graag deelt) weet Nanne een boeiend ‘gesprek’ op gang te houden. Hij weet veel van het vak maar wijkt – gelukkig – regelmatig even uit om iets anders te delen, wat het enkel leuker maakt.”

– Deelnemer van de post-master Customer Experience Strategie & Organisatie over Nannes college 'Customer centric leiderschap'.

Robert van Ossenbruggen

“Dit sloot volledig aan bij mijn behoefte. Robert bracht het op een leuke en begrijpelijke manier en nam bovendien veel tijd om in te gaan op concrete cases uit mijn eigen praktijk.”

– Deelnemer over Roberts training Datavisualisatie

Robert van Ossenbruggen | docent
Roel Elsman

Roel Elsman

‘’Roel is een goede docent, vertelt makkelijk en begrijpelijk. Gaat ook in op vragen en zorgt ervoor dat iedereen een onderwerp begrijpt voordat hij doorgaat naar het volgende onderdeel.’’

– Deelnemer van de training Facebook & Instagram Advertising

Sabine Croes

“Sabine geeft heel prettig en leuk les, ze houdt goed de rode draad in haar verhaal helder waardoor het makkelijk te volgen is.”

– Deelnemer post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap in Sabines college 'Customer experience trends en journey's. 

Sabine Croes
Sonja Loth

Sonja Loth

‘’De les was leerzaam en inspirerend! Sonja brengt haar kennis echt super duidelijk over. Enorme fijne docent!’’

– Deelnemer van de post-HBO Content Marketing over Sonja's college 'Organisatie, implementatie en werkcollege'.

Sonja Stalfoort

“Ik vind Sonja een geweldige docent. Zo gestructureerd, zo veel pakkende voorbeelden, zo sensitief op signalen uit de groep.”

– Deelnemer post-master Customer Experience Strategie & Organisatie over Sonja's college 'Waardeproposities'.

Sonja Stalfoort
Wim van der Mark

Wim van der Mark

‘’Fijne man! Erg ervaren, goede voorbeelden, en ook heel fijn en waardevol dat je eigen inbreng kon geven die we samen gingen evalueren. Dan is het meteen toepasbaar in de praktijk en gaat het nog meer leven.’’

– Deelnemer van de post-HBO Content Marketing over Wims college 'Schrijven van persuasive content'.