Broodje Carrière & Opleiding

Broodje Carrière & Opleiding

Veel professionals worstelen met de vraag hoe ze zich op juiste manier kunnen ontwikkelen. Aan welke kennis- en competenties hebben organisaties behoefte? Waar liggen voor jou de gewenste carrièremogelijkheden? Hoe zorg je dat je CV goed aansluit bij de arbeidsmarkt van nu?

Beeckestijn leidt jaarlijks meer dan 800 professionals en managers op en heeft goed inzicht in vraag en aanbod in de vakgebieden online marketing, online communicatie, customer data & customer management.

Tijdens deze lunchsessie delen Egbert Jan van Bel (docent) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn) graag hun inzichten en sparren met je over kennis, carrière & opleidingen. 

Vanwege het coronavirus vindt broodje carrière tot de zomer online plaats. 

Programma

11:45 uur: Carrièretrends in de vakgebieden online marketing, online communicatie, data & customer management 
12:05 uur: Interactieve sessie over opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
12.45 uur: Mogelijkheid om persoonlijk bij te praten met de docent

 

Broodje carrière en opleiding

Combinatie met clinics

Voorafgaand of na afloop van Broodje Carrière & Opleiding kan je ook gratis clinic (een 2 uur durende kennissessie over een actueel onderwerp) bijwonen. Een clinic in de ochtend duurt van 09:30 tot 11:30 uur en een clinic in de middag duurt van 13:00 tot 15:00 uur. De tijden van de clinic zijn tijdelijk aangepast vanwege het online aanbieden van de clinics. Bekijk hier het actuele clinicoverzicht.

Aanmelden

Meld je aan voor de Broodje Carière & Opleiding sessie door het sturen van een e-mail aan info@beeckestijn.org o.v.v. Aanmelding Broodje Carrière & Opleiding + datum.

Wil je na afloop persoonlijk napraten met Hans Molenaar of Egbert Jan van Bel? Vermeld dit dan in je mail.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 088 - 147 41 00.