Broodje Carrière & Opleiding

Wat is de volgende stap in jouw carrière?

Vanwege de corona maatregelen vindt er voorlopig Broodje carrière & opleiding plaats.

Ben jij benieuwd wat de volgende stap in jouw carrière kan zijn? Ontdek het tijdens de maandelijks de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Hans Molenaar en Bart Meerdink nemen je mee in de toekomst van jouw carrière. Daarnaast is er tijdens de Q&A ruimte voor jouw persoonlijke vragen. Voor iedereen die werkt of op zoek is naar een job en benieuwd wat de toekomst kan brengen!

Sparren over carrière, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden

Veel professionals worstelen met de vraag hoe ze zich op juiste manier kunnen ontwikkelen. Aan welke kennis- en competenties hebben organisaties behoefte? Waar liggen voor jou de gewenste carrièremogelijkheden? Hoe zorg je dat je CV goed aansluit bij de arbeidsmarkt van nu?

Beeckestijn leidt jaarlijks meer dan 800 professionals en managers op en heeft goed inzicht in vraag en aanbod in de vakgebieden online marketing, online communicatie, customer data & customer management.

Tijdens deze lunchsessie delen Hans Molenaar (directeur Beeckestijn) & Bart Meerdink (partner & kerndocent) graag hun inzichten en sparren met je over kennis, carrière & opleidingen. 

Programma

11:30 uur: Carrièretrends in de vakgebieden online marketing, online communicatie, data & customer management 
11:50 uur: Interactieve sessie over opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
12.30 uur: Mogelijkheid om persoonlijk bij te praten met de docent

 

Broodje carrière en opleiding