Routebeschrijving

beeckestijn Business School, Leusderend 30, Leusden

 

 

 

 

 

 

Beeckestijn Business School
Landgoed 'Leusderend'
Leusderend 30, 1e verdieping
3832 RC Leusden
tel 088 - 1474 100
e-mail: info@beeckestijn.org

Per auto: vanuit Zwolle (A28)

- Richting Amersfoort A28
- Afslag 6 Leusden-Zuid N226
- Linksaf onder viaduct door richting Leusden-Zuid (Arnhemseweg)
- Eerste zijstraat rechts (Dodeweg)
- Links zie je na 150 meter 'Leusderend'

Per auto vanuit Amsterdam/Apeldoorn (A1)

- Richting Amersfoort A1
- Richting Utrecht A28
- Afslag 6 Leusden-Zuid N226
- Linksaf onder viaduct door richting Leusden-Zuid (Arnhemseweg)
- Eerste zijstraat rechts (Dodeweg)
- Links zie je na 150 meter 'Leusderend'

Per auto vanuit Utrecht (A28)

- Richting Amersfoort A28
- Afslag 6 Leusden-Zuid N226
- Bij eerste stoplichten rechtsaf (Dodeweg)
- Links zie je na 150 meter 'Leusderend'

Per auto vanuit de stad Amersfoort

- Arnhemseweg richting Leusden-Zuid
- Onder viaduct door
- Eerste zijstraat rechts (Dodeweg)
- Links zie je na 150 meter 'Leusderend'

Het is mogelijk dat je navigatiesysteem het adres 'Leusderend 30' niet onmiddellijk herkent. Zoek dan op Dodeweg 6, 3832 RC in Leusden.

Per openbaar vervoer

Beeckestijn Business School is het dichtst gelegen bij Station Amersfoort. Vanaf hier zijn er diverse transportmogelijkheden naar Landgoed Leusderend.

Beeckestijn Business School regelt taxi-vervoer voor studenten (op kosten van Beeckestijn Business School) van en naar treinstation Amersfoort (rit per taxi duurt ongeveer 10 minuten). Neem contact op met Customer Service voor meer informatie: customerservice@beeckestijn.org of 088 1474 100.

Trein/bus

Landgoed Leusderend is goed te bereiken met de bus. Vanaf het Centraal Station Amersfoort (NS) vertrekken twee bussen die vlakbij stoppen. Beide lijnen vertrekken ieder half uur vanaf ca. 6.40 tot 18.42 uur van het CS Amersfoort, met 1x uur uitval tussen 13.00 - 14.00 uur. Lijn X80 (Amersfoort- Rhenen) of 280 (Amersfoort- Veenendaal). De bushalte is aan de Arnhemseweg, maar heet “Halte Schutterhoeflaan”. Loop in de rijrichting en na ongeveer 10 meter zie je het toegangshek van Landgoed Leusderend. Let op: dit pad is ongelijk bestraat.

Kijk voor meer informatie op www.ov9292.nl

toegangshek landgoed leusderend

 

 

 

 

 

Shuttleservice

Landgoed Leusderend en Taxibedrijf Bestax verzorgen dagelijks een shuttleservice vanaf het centraal station Amersfoort (taxistandplaats Barchman Wuytierslaan) naar Landgoed Leusderend en omgekeerd. Het in- en uitstappunt op Landgoed Leusderend is voor de Villa, Leusderend 2.
Deze shuttleservice is van maandag tot en met zondag van 8.00 tot 10.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur te boeken. Ook buiten deze tijden is, in overleg, shuttlevervoer mogelijk. Zo is er op zondag van 13.00 tot 14.00 uur een extra shuttle te boeken. Je reist mogelijk met andere reizigers. Het tarief bedraagt € 6,40 incl. BTW per rit per persoon. Dit bedrag wordt direct door de bezoeker zelf met de chauffeur afgerekend. Je kunt zelf een rit inboeken via www.stationsshuttle.nl. Tevens vind je op deze website alle informatie over de shuttleservice.

Regiotaxi

Je kunt ook per regiotaxi van Station Amersfoort naar Landgoed Leusderend en andersom. De regiotaxi rijdt elke dag van 06:00 uur tot middernacht. Als je een Regiotaxi wilt bestellen, doe je dat minimaal 1 uur van te voren via 0900 - 11 22 445 of reserveer je online. Hou rekening met een wachttijd van ongeveer 45 min. Je deelt de regiotaxi vaak met andere reizigers. Hierdoor is de Regiotaxi Eemland-Heuvelrug goedkoper dan een gewone taxi. De taxi rijdt niet altijd via de kortste route. Het tarief bedraag € 4,20 incl. BTW per rit per persoon van Station Amersfoort naar Landgoed Leusderend. Meer informatie vind je op de site van regiotaxi Eemland-Heuvelrug.

OV-fiets

Op station Amersfoort kun je voor € 3,85 per 24 uur een OV-fiets huren (om het laatste stukje naar Landgoed Leusderend af te leggen. Je dient geregistreerd te zijn voor OV-fiets. Kijk voor de mogelijkheden op www.ov-fiets.nl.