CRM opleidingen

  Customer Relationship Management is meer dan een CRM-systeem of technologie. Het is een strategie, gericht op het hart van jouw organisatie: de klant. Volg een CRM opleiding of training bij Beeckestijn Business School en verreik je operationele, tactische & strategische kennis van customer relationship management.

  Daarom Beeckestijn

  ✔ Ruim aanbod
  ✔ Innovatief & inspirerend
  ✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
  ✔ Vertaling naar de praktijk
  ✔ Volg je opleiding online of op locatie
  ✔ Ruim 8.000 professionals gingen je voor

  CRM opleidingen

  Meer over CRM

  Bij CRM hebben veel professionals het direct over het technische aspect, de CRM systemen. Maar het is veel meer dan alleen technologie. Customer Relationship Management is een strategie die zich richt op het centraal stellen van de klant.

  CRM strategie

  Om de klant in het hart van een organisatie te zetten is een CRM systeem niet het tovermiddel. Het is de strategie en visie die voor succes zullen zorgen. Bij een CRM strategie richt je zowel de organisatie en als de systemen klantgericht in. Een goede CRM strategie zorgt ervoor dat je klanten meerwaarde kan bieden en daarmee ook echte impact kan creëren voor je organisatie.

  Tijdens de CRM training leer je in twee dagen hoe je een succesvolle CRM strategie opzet.  

  CRM systemen

  CRM systemen zijn onlosmakelijk verbonden met het beheren van klantrelaties. In een CRM systeem manage je jouw klantenbestand. Voor een succesvolle CRM strategie is het essentieel dat jouw klantenbestand op orde is. Sterker nog, hoe meer je weet van je klant. Hoe beter je daar op kan inspelen.

  Als CRM manager of marketeer zet je de klantdata in om een beter beeld te krijgen van de behoeften van je klant. Het zorgt er voor dat je jouw marketingactiviteiten gerichter kan inzetten.

  Relatiemanagement

  Als organisatie heb je graag een langdurige en vruchtbare relatie met je klant. Die relatie krijg je niet door eenzijdig jouw verhaal te willen doen. Die relatie moet je opbouwen en uitbouwen. Een nieuwe klant kost vaak meer moeite dan een bestaande klant een herhaal aankoop te laten doen. Daarnaast zullen enthousiaste klanten je aanraden bij anderen. Dat maakt het belangrijk om je klant tevreden te houden.

  Opzoek naar een opleiding relatie management? Onze CRM opleidingen zijn gericht op het hart van jouw organisatie, de klant. Met aandacht voor strategie, relatie management, klantdata & implementatie.

  CRM opleidingen

  De CRM opleiding stond aan de basis van Beeckestijn. Het was in 2005 het eerste programma dat werd ontwikkeld. Nu, meer dan 15 jaar later is er nog steeds genoeg te leren op het gebied van CRM. De mogelijkheden van binnen de systemen ontwikkelen zich steeds verder en de hoeveelheid beschikbare klantdata is in de afgelopen jaren alleen maar verder toegenomen.

  Wil je aan de slag met CRM binnen jouw organisatie? Leer alle aspecten van CRM tijdens de post-hbo of korte opleiding Customer Relationship Management.

  Whitepaper: de 8 bouwstenen van social crm

  Wat is de invloed van social media op CRM? En wat zijn de verschillen tussen ‘traditionele’ CRM en Social CRM? In dit whitepaper krijg je handvatten om zelf aan de slag te gaan om social CRM als strategie te verankeren in jouw organisatie.

  Download het whitepaper >>

  CRM: optionele module

  Wil je een andere opleiding bij ons volgen, maar ook een verdieping binnen CRM? Bij een aantal post-master opleidingen kun je de optionele module CRM volgen.

  In één dag leer je over de laatste toepassingen en inzichten van:

  • CRM en Event Driven Marketing
  • Klantgerichte strategieën
  • Customer Data Management
  • Loyaltyprogramma’s
  • Managen van CRM programma’s

  Lees meer over de module >>

  “Een opleiding volgen binnen je vakgebied is heel waardevol: je krijgt nieuwe inzichten en hoort waar andere vakgenoten tegenaan lopen.”
  Alwin Dooijeweerd
  Alumnus

  Kom kennismaken!

  Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

  Bekijk de agenda
   

  Open dag bij Beeckestijn