CRM opleidingen

✔ De klant als hart van jouw organisatie 
✔ Creëer een succesvolle CRM strategie 
✔ Leer van CRM experts 

Customer Relationship Management is meer dan een CRM-systeem of technologie. Het is een strategie, gericht op het hart van jouw organisatie: de klant. Volg een CRM opleiding bij Beeckestijn Business School en verrijk je operationele, tactische & strategische kennis van customer relationship management.

Beeckestijn digital marketing cursus gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.4/10
Google reviews: 4.8/5

CRM opleidingen

Wat leer je tijdens een CRM opleiding? 

Tijdens een CRM opleiding of training bij Beeckestijn Business School leer je: 

  • Hoe je de klant centraal zet binnen jouw organisatie 
  • Hoe je een goede CRM strategie ontwikkelt 
  • Hoe je klantdata inzet voor een completer klantbeeld 

Welke CRM opleiding past het beste bij mij?

Post-HBO of korte opleiding, we snappen dat het verschil tussen de CRM opleidingen misschien niet direct duidelijk is. Een kort overzicht van de verschillen:

Naam opleiding Niveau Duur

Onderdelen

Diploma/certficaat
Customer Relationship Management* Post-HBO 9 colleges ✓ Actieplan
✓ Casedag
Post-HBO diploma
Customer Relationship Management* Korte opleiding 6 colleges ✓ Actieplan
✗ Casedag
Diploma 

 Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee, op de manier die jij het prettigst vindt ››

''Uitdagende opleiding waarbij je de collegestof en praktijkinzichten van de docenten gelijk verwerkt in je eigen CRM-plan. Integrale aanpak spreekt erg aan, en het contact met de docenten verliep soepeltjes.''
Margriet Bakker
Data Analist | Alumnus Post-HBO CRM

Customer relationship management

Bij CRM hebben veel professionals het direct over het technische aspect, de CRM systemen. Maar het is veel meer dan alleen technologie. Customer Relationship Management is een strategie die zich richt op het centraal stellen van de klant.

Meer over CRM

CRM strategie

Om de klant in het hart van een organisatie te zetten is een CRM systeem niet het tovermiddel. Het is de strategie en visie die voor succes zullen zorgen. Bij een CRM strategie richt je zowel de organisatie en als de systemen klantgericht in. Een goede CRM strategie zorgt ervoor dat je klanten meerwaarde kan bieden en daarmee ook echte impact kan creëren voor je organisatie.

CRM systemen

CRM systemen zijn onlosmakelijk verbonden met het beheren van klantrelaties. In een CRM systeem manage je jouw klantenbestand. Voor een succesvolle CRM strategie is het essentieel dat jouw klantenbestand op orde is. Sterker nog, hoe meer je weet van je klant. Hoe beter je daar op kan inspelen.

Als CRM manager of marketeer zet je de klantdata in om een beter beeld te krijgen van de behoeften van je klant. Het zorgt er voor dat je jouw marketingactiviteiten gerichter kan inzetten.

Relatiemanagement

Als organisatie heb je graag een langdurige en vruchtbare relatie met je klant. Die relatie krijg je niet door eenzijdig jouw verhaal te willen doen. Die relatie moet je opbouwen en uitbouwen. Een nieuwe klant kost vaak meer moeite dan een bestaande klant een herhaal aankoop te laten doen. Daarnaast zullen enthousiaste klanten je aanraden bij anderen. Dat maakt het belangrijk om je klant tevreden te houden.

Op zoek naar een opleiding relatiemanagement? Onze CRM opleidingen zijn gericht op het hart van jouw organisatie, de klant. Met aandacht voor strategie, relatiemanagement, klantdata & implementatie.

CRM opleidingen

De CRM opleiding stond aan de basis van Beeckestijn. Het was in 2005 het eerste programma dat werd ontwikkeld. Nu, meer dan 15 jaar later is er nog steeds genoeg te leren op het gebied van CRM. De mogelijkheden van binnen de systemen ontwikkelen zich steeds verder en de hoeveelheid beschikbare klantdata is in de afgelopen jaren alleen maar verder toegenomen.

Wil je aan de slag met CRM binnen jouw organisatie? Leer alle aspecten van CRM tijdens de post-hbo of korte opleiding Customer Relationship Management.

Customer Experience opleiding banner

Maak impact met een opleiding van Beeckestijn Business School

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren. 

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

Investeer in jezelf met een opleiding bij beeckestijn business school

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder