Data science opleidingen

Data krijgt binnen steeds meer vakgebieden een belangrijke rol. De tijd van beslissingen nemen op basis van onderbuik gevoel licht ver achter ons. Data geeft ons niet alleen een beeld van het verleden, maar ook steeds meer (en beter) van de toekomst. De behoefte aan professionals die inzichten kunnen halen uit grote datasets groeit. Data analyse vraagt meer dan alleen handig zijn met Excel. Daarnaast verwachten collega's overzichtelijke en interactieve (realtime) rapportages. Zet de eerste stap richting een rol als data scientist met onze trainingen SQL en Power BI.

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.4/10
Google reviews: 4.8/5

Data science trainingen

 

Welke data science opleiding past het beste bij mij?

 Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee, op de manier die jij het prettigst vindt ››

"Aanrader voor iedereen die wil leren om data effectiever te communiceren."
Jamie van den Eijkel
Banner Beeckestijn Digital Marketing clinic

MAAK IMPACT MET EEN OPLEIDING VAN BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts. 

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren. 

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

Investeer in jezelf met een opleiding bij beeckestijn business school

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder