De juiste kennis & skills voor jouw team

Ontwikkelingen in digital, customer experience, marketing, communicatie & data gaan razendsnel. Er is veel behoefte aan nieuwe kennis en skills, maar ook de visie om alle nieuwe ontwikkelingen te duiden en vertalen naar een succesvolle strategie. 

Een opleiding is een mooie investering in zowel je medewerkers als de organisatie. Het in huis hebben van de juiste kennis maakt je als organisatie minder afhankelijk van externe bureaus. Daarnaast wordt het bieden van mogelijkheden voor kennisontwikkeling gewaardeerd door medewerkers, wat leidt tot een hogere werknemerstevredenheid en betere betrokkenheid bij de organisatie.

Een medewerker een opleiding laten volgen of een hele afdeling incompany trainen? Dat kan! 

"Het digital marketing plan dat ik voor mijn werkgever heb geschreven kon ik direct implementeren."
Brendan Dekker
Marketing manager bij TimeChimp

Opleidingsmogelijkheden bij Beeckestijn

Open aanbod

Classroom | Beeckestijn Business School

Strategie, theorie en praktijkkennis worden gecombineerd in kortdurende opleidingen en trainingen. Opleidingen worden afgerond met een actieplan, geschreven voor jouw organisatie. 

Bekijk ons open opleidingsaanbod

Maatwerk

Train je team met een maatwerk programma van Beeckestijn

Een opleidingstraject speciaal ontworpen voor jouw organisatie? Aan de hand van ons IDEAL framework ontwerpen & implementeren wij een programma dat aansluit jullie wensen en behoeften. 

Bekijk de mogelijkheden

“Een inspirerende en inhoudelijk kwalitatief goede incompany training met als resultaat een stevige training met een praktijkopdracht waarbij niet alleen de online expertise een boost heeft gekregen maar ook de interne netwerken zijn versterkt.” ​
Amanda Akkers & Sofie Drijver
Manager Multichannel Management NSR Commercie & Hoofd Marketing NS Internationaal

Beeckestijn aanbod op jouw LMS of portal

Het volledige Beeckestijn trainings- en opleidingsaanbod opgenomen in de Edudexfeed. Op deze manier kun je eenvoudig het volledige opleidingsaanbod of een selectie daaruit beschikbaar stellen aan je medewerkers. Je beschikt je altijd over de meest actuele opleidingsinformatie, startdata & locaties en kunt de opleidingsadministratie via je eigen LMS of portal afhandelen.

E-learning integreren in LMS
Daarnaast zijn zowel onze complete e-learning academy's als de losse modules eenvoudig te integreren binnen je bestaande LMS  m.b.v. LTI of Remote Scorm. Met een e-learning (module) kan je niveauverschillen tussen medewerkers gelijk trekken. Door een combinatie van video's, quizzes, aanvullende literatuur en opdrachten bereik je in korte tijd een optimaal leereffect. 

DAAROM BEECKESTIJN

✔ Innovatief & inspirerend
✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
✔ 8,3 beoordeling via Springest
✔ CRKBO-erkenning
✔ Al ruim 13.000 professionals opgeleid

Wij denken graag mee

Wil jij je team trainen om de juiste skills en kennis in huis te halen? Neem dan gerust contact op met programma managers Laura Keuken en Marc van den Boom, zij helpen je graag!

088 147 4100
incompany@beeckestijn.org

Incompany training voor jouw organisatie? neem contact op met marc en laura