Digital cx opleidingen

✔ Breng de digitale reis van jouw klanten in kaart
✔ In maximaal 3 maanden je diploma
✔ Leer van customer journey & digital experts 

Customer experience (afgekort als cx) is meer dan alleen de klantreis. Het draait vooral om het leveren van een bijzondere en waardevolle klantbeleving. Tevreden klanten leiden tot meer loyaliteit en ambassadeurs. In die klantbeleving en klantreis heeft digital een steeds belangrijkere rol. Met een customer experience opleiding bij Beeckestijn Business School ontdek je hoe je je digitale klantreis verbeterd. 

Beeckestijn digital marketing cursus gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.3/10
Google reviews: 4.8/5

Digital cx opleidingen

Customer Experience draait om het leveren van een bijzondere en waardevolle beleving aan je klant. Een goede Customer Experience (ook wel CX of CE) leidt tot tevreden klanten. Voor elke organisatie zijn tevreden klanten belangrijk. Als ze terug komen voor een nieuwe aankoop of jouw aanbevelen aan kennissen leveren ze je inkomsten op.

Meer over customer experience

KLANTREIS (OFWEL CUSTOMER JOURNEY)

In het leven van jouw klant zijn er verschillende momenten dat hij of zij met jouw organisatie in aanraking komt. Denk aan een advertentie, vraag aan de service desk of de daadwerkelijke aankoop. Z'n moment noem je een touch point. Al die momenten samen vormen de klantreis (ofwel Customer Journey). Om de klantbeleving op een hoog niveau te houden is het belangrijk dat een klant een positieve beleving heeft bij elk touch point. En heeft een klant een negatieve ervaring? Dan is het essentieel hoe jij daar als organisatie mee omgaat.

De klantreis wordt steeds complexer en klanten verwachten meer. Touchpoints verlopen steeds vaker via digitale kanalen. Om een digital customer journey in kaart te brengen en te optimaliseren heb je kennis nodig van de laatste ontwikkelingen binnen online (marketing). Tijdens de colleges bij een cx opleiding ontdek jij welke ontwikkelingen en trends het belangrijkste zijn voor jouw digital cx strategie.

 

CUSTOMER EXPERIENCE STRATEGIE

Heb jij al een aantal jaar werkervaring binnen CX en wil je klantbeleving als uitgangspunt nemen voor jouw strategie? Kijk dan eens naar de post-master opleiding Customer Experience Strategie en Organisatie. Daar leer je de Customer Experience voor jouw organisatie te analyseren, ontwerpen en te implementeren. Ook ontdek je welke invloed het digitale tijdperk heeft op jouw (digital) cx strategie. En hoe je optimaal gebruik maakt van de kansen die er liggen.

Customer Experience opleiding banner

Maak impact met een opleiding van Beeckestijn Business School

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren.

BEECKESTIJN BELOFTES 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

Investeer in jezelf met een opleiding bij beeckestijn business school

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder