digital marketing cursus

Impact maken als digital marketing professional? Volg een digital marketing cursus bij Beeckestijn Business School en blijf relevant met de juiste kennis en skills. Binnen 3 maanden leer je alles over de laatste trends en ontwikkelingen binnen o.a. search marketing, social media marketing en digital advertising. 

Beeckestijn digital marketing cursus gemiddeld beoordeeld met 8,3

8,3/10 Springest
4,8/5 Google reviews

Digital marketing cursussen 

Meer over digital marketing

Het digital marketing vakgebied is erg breed en divers. Van SEO tot anaytics en van social media tot digital advertising, als digital marketing professional heb je brede kennis nodig. Wellicht focus jij je binnen jou functie op content of geef je advies aan organisaties op het gebied van Google Ads. Toch is het goed om in een digital marketing cursus alle aspecten te leren kennen. Zo kan jij de ideale digital marketing mix samenstellen en de laatste ontwikkelingen op waarde schatten. Bij Beeckestijn zijn er verschillende digital marketing cursussen waarmee je leert over alle aspecten binnen Digital Marketing:

Digital Marketing Strategie & Leiderschap

Post-Master
Masterclass

Heb je al meer dan 4 jaar werkervaring binnen (online) marketing en wil je je strategische digital marketing kennis naar een hoger niveau tillen, dan is deze opleiding iets voor jou.
Digital & Online marketing Post-HBO
Kort
Heb je nog niet heel veel of geen ervaring binnen online marketing? Tijdens deze opleiding leer je alle aspecten van online marketing succesvol toe te passen, voornamelijk op tactisch niveau.
Online marketeer Expert Deze opleiding is vooral geschikt voor professionals die op operationeel niveau aan de slag willen met online marketing. Je leert hoe je zelf aan de slag kunt met de tools uit de digital marketing mix.

Naast deze cursussen heeft Beeckestijn ook een breed aanbod aan korte digital marketing cursussen waarbij je in 1 tot 4 dagen aan de slag gaat met een onderwerp binnen digital marketing. Bekijk het aanbod 1-4 daagse cursussen ››

Zelf aan de knoppen met de cursus online marketeer

Er is een grote vraag naar marketeers. Vooral naar marketeers die verstand hebben van digital & data. In de afgelopen jaren is de digitalisering in een stroomversnelling gekomen. Organisaties hebben nieuwe mogelijkheden ontdekt om met de doelgroep in contact te komen. Als marketeer speel jij daar een belangrijke rol in. Met welke contentstrategie kom je in contact? Welke nieuwe proposities zijn er voor jouw organisatie? En welke data ga je inzetten voor slimmere campagnes.

Zie jij een toekomst voor jezelf als digital marketeer, maar heb je niet voldoende digital kennis? Of wil je meer leren om op operationeel niveau zelf aan de knoppen te zitten? Met de cursus Online Marketeer ben jij binnen 13 dagen (26 colleges) toe aan de volgende stap in jouw carrière. Je leert zelf aan de slag te gaan met alle facetten van de online marketing mix.

Van traditionele marketeer tot digital marketeer

Werk jij al jaren binnen marketing of communicatie en wil je meer leren over digital? Met de cursus Digital & Online Marketing beschik jij binnen 9 colleges weer over relevante kennis en skills.

Gratis kennis en inspiratie

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Customer Experience opleiding banner