Digital marketing opleiding

Als marketeer wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op digital marketing gebied. Maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Het kan daardoor lastig zijn om op waarde te schatten wat wel en niet relevant is voor jouw organisatie. Na een van de digital marketing opleidingen van Beeckestijn Business School ben jij weer up-to-date, kun jij verantwoorde keuzes maken en heb je zelf de regie. Til je kennis van digital en online marketing naar een hoger niveau en zet je deze kennis om naar een concreet plan voor jouw organisatie.

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.4/10
Google reviews: 4.8/5

Digital marketing opleidingen

Wat leer je tijdens de digital marketing opleidingen?

Tijdens de digital marketing opleidingen leer je:  

  • Welke trends en ontwikkeling er zijn en deze op waarde te schatten. 
  • Hoe je je digital en online marketing plan ontwikkelt en implementeert
  • Van de beste digital marketing vakexperts. 
Welke opleiding past bij mij?

Digital Marketing Strategie, Digital & Online marketing of online marketeer. We snappen dat het verschil tussen de digitale marketing opleidingen misschien niet direct duidelijk is. In de video hierboven worden de verschillen uitgelegd.

Een korte samenvatting van de verschillen:

Digital Marketing Strategie & Leiderschap

Post-Master
Masterclass

Heb je al meer dan 4 jaar werkervaring binnen (online) marketing en wil je je strategische digital marketing kennis naar een hoger niveau tillen, dan is deze opleiding iets voor jou.
Digital & Online marketing Post-HBO
Kort
Heb je nog niet heel veel of geen ervaring binnen online marketing? Tijdens deze opleiding leer je alle aspecten van online marketing succesvol toe te passen, voornamelijk op tactisch niveau.
Online marketeer Expert Deze opleiding is vooral geschikt voor professionals die op operationeel niveau aan de slag willen met online marketing. Je leert hoe je zelf aan de slag kunt met de tools uit de digital marketing mix.

Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee, op de manier die jij het prettigst vindt.

Esther portret
"De opleiding Digital & Online Marketing is eigenlijk een must voor iedere marketing- en communicatiestrateeg"
Esther Hupkes
Zefstandig marketing professional | alumnus Digital & Online Marketing

VIDEO: DIGITAL MARKETING OPLEIDINGEN, WAT IS HET VERSCHIL?

Waarom digital marketing

Digital en online marketing veranderen razendsnel. Als marketeer is het dan ook ontzettend belangrijk om up to date te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Digital en online marketing is ontzettend breed, van content optimaliseren voor zoekmachines tot display advertenties en communities bouwen via social media. 

Data gedreven werken en nieuwe technologie krijgen een steeds grotere rol in de werkzaamheden van een marketeer. Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen of je nu op strategisch of juist op operationeel niveau werkt.

Banner Digital Marketing opleiding klassikaal

Maak impact met een opleiding van Beeckestijn Business School

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren. 

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

Investeer in jezelf met een opleiding bij beeckestijn business school

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder