Digital opleidingen

De snel veranderende, digitale wereld raakt iedere organisatie en functie. Volg een digital opleiding of training bij Beeckestijn Business School en zet de volgende stap op het gebied van digital marketing of digitale transformatie op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.3/10
Google reviews: 4.8/5

Digital opleidingen

Digital trainingen

Welke opleiding of training past bij mij? 

Digital Marketing Strategie, Digital & Online Marketing, Digitale Transformatie & Organisatie of Online Marketeer. We snappen dat het verschil tussen de opleidingen misschien niet direct duidelijk is. In deze tabel een overzicht van de belangrijkste verschillen:

Naam
Soort
Duur
Onderdelen
Diploma
Niveau
Digital Marketing 
Strategie & Leiderschap
Post-Master 23 colleges ✓ Actieplan
✓ Casedag
Post-Master
Diploma
4 jaar werkervaring
Strategisch
Digital Marketing 
Strategie & Leiderschap
Masterclass 10 colleges -   Actieplan
✓ Casedag
Certificaat 4 jaar werkervaring
Strategisch
Digitale Transformatie & Organisatie  Post-Master 23 colleges ✓ Actieplan
✓ Casedag
Post-Master
Diploma
6 jaar werkervaring
Strategisch
Digitale Transformatie & Organisatie  Masterclass 10 colleges -   Actieplan
✓ Casedag
Certificaat 6 jaar werkervaring
Strategisch
Digital & Online marketing Post-HBO 10 colleges ✓ Actieplan
✓ Casedag

Post-HBO 
Diploma

2 jaar werkervaring
Tactisch
Digital & Online marketing Kort 6 colleges ✓   Actieplan
-    Casedag
Diploma 2 jaar werkervaring
Tactisch
Online Marketeer Expert 26 colleges ✓ Actieplan
-  Casedag
Post-HBO
Diploma
Geen werkervaring
Operationeel

De korte opleiding is een verkorte versie van de post-hbo en de Masterclass is een verkorte versie van de post-Master. 

Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee ››

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Je wil dat je opleiding perfect aansluit bij jouw wensen, kennisbehoefte en persoonlijke situatie. Wij helpen je graag, op de manier die jij het prettigst vindt. 

Elisabeth portret 200x200
"Er zijn veel mensen die net zoals ik de online wereld zijn ingerold en meer handvatten willen hebben. Met een opleiding bij Beeckestijn kun je je kennis snel bijspijkeren."
Elisabeth Hovius
Alumnus Digital & Online Marketing

Meer over digital

Organisaties zijn op zoek naar een strategie om de mogelijkheden die ‘digital’ biedt optimaal in te zetten. Sommigen zijn aan de slag gegaan met een digitale marketing strategie. Anderen willen zich geheel digitaal transformeren. Bij veel marketeers bestaat geen eenduidig beeld over beide begrippen. Wat zijn nu de verschillen en de overeenkomsten van deze twee termen?

Digitale transformatie

Digitale transformatie betekent het benutten van de mogelijkheden die digitale technologieën bieden. Organisaties kunnen digitale technologieën inzetten om interne processen te verbeteren of de relatie met externe stakeholders te optimaliseren. Sommigen transformeren radicaler waarbij systemen, processen, mensen en technologie fundamenteel worden gedigitaliseerd voor een hele onderneming of onderdeel. Bekend voorbeeld is Netflix, dat transformeerde van een bedrijf dat DVD’s per post verstuurde naar een moderne organisatie die online content streamt op abonnementsbasis.

Digital marketing

Digital marketing is meer dan alleen online marketing, het gaat niet alleen om kanalen die via internet te bereiken zijn zoals social media, maar alles wat digitaal is. Ook televisie & radio behoren tot digital. Een papieren krant, poster of abri zijn voorbeelden van offline marketing of ook wel traditionele marketing genoemd. Door de opkomst van steeds meer nieuwe technologieën en nieuwe media is er een groeiende behoefte aan digital marketing professionals. 

Tijdens onze digital marketing opleidingen til je je (strategische) digital marketing kennis naar een hoger niveau zodat je leiding en sturing kunt geven bij de digitale transformatie.

Strategisch Brandmanagement klassikaal banner

MAAK IMPACT MET EEN OPLEIDING VAN BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts. 

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren. 

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

Investeer in jezelf met een opleiding bij beeckestijn business school

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder