Clone of Clone of In-company

✔ Training tailored to your organization and industry
✔ Possible from 5 participants
✔ Immediately applicable in practice for maximum impact

Welcome to the Incompany programs of Beeckestijn Business School. Our unique digital, marketing, data, customer experience and communication trainings and courses, can make your team future-proof again.

If you want to make an impact with your team or department, it’s smart and beneficial to follow a training together. And convenient, because at Beeckestijn you can follow all courses and trainings 'in-company'. Or tackle your specific business issue with a tailor-made program. Whenever, wherever you want, with your colleagues. 

Programma details

Dinsdag 26 september
's Ochtends verzamelen we bij Beeckestijn in Leusden, van daaruit per taxi naar station Amersfoort. We gaan met de trein vanuit Amersfoort – comfortabel en, belangrijk in 2023, milieuvriendelijk. 

Tijdens de reis gaan we meteen aan de slag. Als groep en individueel analyseren we wat de belangrijkste drivers of change zijn die onze toekomst waarschijnlijk zullen bepalen. Deze drivers zijn deel digitaal, maar we zullen zeker ook Beyond Digital gaan. Dit is de basis van scenarioplanning – een van de krachtigste instrumenten voor strategische planning in onzekere tijden.

Om ca. 17:00 komen we aan bij Berlin Hauptbahnhof. ’s Avonds dineren we met een mystery guest die trends in perspectief en in de context van Berlijn plaatst.

Woensdag 27 september
Woensdag beginnen we met tech. In de ochtend komen enkele topsprekers vertellen over grote ontwikkelingen als AI, Web3.0 en Smart Automated Systems.

Na de lunch plaatsen we deze thema’s in actieve participatie modus. We gaan de stad in om te zoeken naar de maatschappelijke onderstromen die in Berlijn goed zichtbaar zijn. Daarbij zullen we vragen tegenkomen over de ethiek van tech en de bedoelde en onbedoelde gevolgen van digitalisering. ’s Avonds brengen we de thema’s bij elkaar door met experts uit verschillende sectoren te kijken naar grote uitdagingen waar we voor staan – klimaat, vluchtelingen, voedselzekerheid, enzovoorts.

Donderdag 28 september
Donderdag staat in het teken van de verbinding met de buitenwereld. In de ochtend bekijken we dit weer vanuit een digitaal gezichtspunt: hoe kan je platforms en ecosystemen inzetten om klanten – en de maatschappij – te bereiken? 

’s Middags maken we het persoonlijker. We’re getting out of the building om mensen te spreken over hun persoonlijke ideeën en ervaringen. Dit doen we op basis van een workshop rondom human led transformations. In de avond bespreken we hoe bedrijven de verbinding met de buitenwereld kunnen benutten – wat zijn business modellen en hoe pas je ze toe?

Vrijdag 29 september
Na het ontbijt vertrekken we met de trein terug naar Amersfoort CS. 
Tijdens de reis brengen we alle ervaringen samen. In groepen werken we aan een case en presenteren de uitkomsten aan elkaar. De winnende groep krijgt een mooie prijs! De reis eindigt in Amersfoort, maar in de weken erna zal er opvolging komen om het geleerde in de praktijk te brengen. De geplande aankomsttijd is ca. 16:30 en vanuit daar is er taxivervoer terug naar Beeckestijn.

Sprekers

De eerste sprekers zijn bekend, binnenkort meer!

Mikel Mangold Netwerkeconomie / Venturelab
John Callan Web 3.0
Philip Horvath Human Transformational Leadership
Caroline Rudzinski Trendwatching
Thomas Stegelmann (Henkel) Platform Economie
Spryker  
Founders Institute  

Train together WITH YOUR COLLEAGUES

✔️ Program tailored to your organization and industry
✔️ Taught by 100% subject matter experts
✔️ Immediately applicable for maximum impact
✔️ Lots of interaction, smart working methods and working on your own cases
✔️ Development of knowledge and skills at all levels: from basic to advanced
✔️ Your success comes first
✔️ From 5 participants