Expert Update Beeckestijn

Na een succesvolle eerste editie organiseren wij op 6 maart 2018 weer een Expert Update! Speciaal voor jou als docent bij Beeckestijn Business School. Een sessie voor en door docenten. 

 

Docenten: een onmisbare schakel
We willen de hoge kwaliteit van Beeckestijn blijven vasthouden. Onze docenten zijn daarin een onmisbare schakel. Met deze inspiratiesessie willen we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en daarnaast jullie meningen en visie horen op wat wij eventueel als Beeckestijn nog kunnen oppakken.

Beeckestijn maakt een krachtige groei door. We hebben meer opleidingen, meer inschrijvingen, meer incompany trajecten én, als gevolg daarvan, meer docenten. Stuk voor stuk docenten met veel ervaring, kennis en ideeën. Soms zie je andere docenten in het voorbijgaan, maar echt ruimte om eens met elkaar van gedachten te wisselen is er niet. Daarom deze Expert Update.

In 2 korte inspirerende sessies wordt je door docenten van Beeckestijn bijgepraat op het gebied van Customer Experience en Agile Marketing. Daarnaast is er voldoende ruimte om te netwerken tijdens de Docenten Speeddate en het afsluitende diner.

Programma 
Wat gaan we doen? Het programma op 6 maart 2018 is als volgt:

15:15 – 15:30       Ontvangst
15:30 – 16:00       Korte update ontwikkelingen Beeckestijn Business School - Hans Molenaar
16:00 – 16:45       Customer Experience – Kathy van de Laar
16:45 – 17:30       Docenten Speeddate
17:30 – 18:15       Agile Marketing – Adrie Dolman
18:15 – 19:30       Walking diner & drinks

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar: sdegener@beeckestijn.org.

Jij komt toch ook?

Hartelijke groet,

Hans en Egbert Jan