Incompany

✔ Programma afgestemd op jouw organisatie en branche
✔ Direct toepasbaar in de praktijk voor maximale impact
✔ Al mogelijk vanaf 5 deelnemers

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met onze unieke programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts is jouw team weer future-proof.

Wanneer je met jouw team of afdeling impact wilt maken, is het slim en voordelig om sámen een opleiding te doen. En handig want bij Beeckestijn kun je alle opleidingen en trainingen namelijk ook ‘incompany’ volgen. Of pak met een maatwerkprogramma jullie specifieke vraagstuk aan. Waar en wanneer je maar wilt, met jouw collega’s.
 

3 meest populaire onderwerpen

Digital Marketing Academy (op locatie + e-learning)

Geef je team binnen 4 maanden een enorme boost met de laatste digital marketing & data skills. Sluit het programma af met concrete plannen en een betere samenwerking.

AI workshops (op locatie)

Raak niet achterop en help je teams met de laatste mogelijkheden binnen ChatGPT en andere tools. Van algemene inspiratie tot lekker aan de slag met elkaar!

Customer journey mapping (op locatie)

Ontwerp samen met je collega's betere klantreizen. In 1 of 2 dagen kan je al veel verschil maken voor jouw klant!

 

LEER VAN TOPEXPERTS ÉN VAN ELKAAR

Bij ons leer je van 100% vakexperts. Hun inspirerende voorbeelden en eyeopeners geven je een scherpere blik. Samen met collega’s ontwikkel je nieuwe kennis en skills om jullie business een boost te geven. Met elkaar bouw je ook een onderling netwerk zodat je ook na de training kunt blijven sparren.

VOLG MET JE COLLEGA’S EEN OPLEIDING

✔️ Programma afgestemd op jouw organisatie en branche
✔️ Gegeven door 100% vakexperts
✔️ Direct toepasbaar in de praktijk voor maximale impact
✔️ Veel interactie, slimme werkvormen en werken aan eigen cases
✔️ Ontwikkeling van kennis en skills op alle niveaus: van basic tot advanced
✔️ Jullie succes staat voorop
✔️ Al mogelijk vanaf 5 deelnemers

 

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE VOOR 

Achmea volgt incompany programma's bij Beeckestijn
Incompany_case_asr
Coca-cola incompany programma's bij Beeckestijn
ing-zakelijk
Mind
Noldus
NS
Incompany_case_randstad
Samsung incompany programma's bij Beeckestijn
VIM group

EEN OPLOSSING VOOR JOUW VRAAGSTUK

Al meer dan 100 organisaties hebben zich met onze incompany programma’s succesvol verder ontwikkeld. Ook voor jullie vraagstuk hebben wij een antwoord. Eerst even vrijblijvend sparren? Geen probleem, daar maken we graag tijd voor. 

Neem voor al je vragen, een eerste kennismaking of een offerte vrijblijvend contact op met Laura Keuken of Marc van den Boom.

088 147 4100
incompany@beeckestijn.org

Marc en Laura
Lees hieronder verder

 

EEN INCOMPANY PROGRAMMA BIJ BEECKESTIJN

Waarom_BBS_incompany
Noldus

"In 2021 hebben we met collega’s uit Nederland en de VS een training gevolgd over Pricing. Omdat we als internationaal hightech MKB-bedrijf de standaardtrainingen op dit gebied vaak te algemeen vonden, is er in overleg met Beeckestijn een programma op maat samengesteld. In totaal zijn er 4 sessies geweest, waarvan 3 online en één op locatie. De sessies waren erg nuttig en interessant, en er was veel gelegenheid om in te gaan op de eigen praktijk, ook tijdens een aantal cases die betrekking hadden op onze eigen producten en diensten. Veel van het geleerde is inmiddels in praktijk gebracht, de ervaren trainers van Beeckestijn hebben ons zonder twijfel geholpen verder te professionaliseren op het gebied van prijsstrategieën."

Hans Theuws - Product Manager bij Noldus