Incompany programma's

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills binnen jouw organisatie. Wij helpen hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. 

Een korte training of een groot maatwerk project met blended learning? Het kan allemaal! Al onze opleidingen en trainingen kunnen ook als incompany worden verzorgd. Bekijk hier de mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma ››

Populaire incompany trainingen: 

Incompany_case_randstad
"Een mooie, op maat gemaakte, training voor de Marketingcommunicatie-professionals bij Randstad Groep Nederland. Compleet en overzichtelijk programma, enthousiaste docenten en goed contact met Beeckestijn over de organisatie. Al met al erg geslaagd"
Martine Barbier-Westhuis
Stafmanager Randstad Groep Nederland

WAT LEVERT een incompany op? 

  • Niveauverschillen worden gelijkgetrokken: Deelnemers ontwikkelen een gezamenlijke visie & de onderlinge communicatie wordt verbeterd. 
  • Meer kennis in huis: De deelnemers leren nieuwe kennis & vaardigheden die direct in de organisatie kan worden ingezet. En dus minder afhankelijk bent van bureaus/afdelingen.
  • Advies en tips: Deelnemers leggen tijdens de training vraagstukken voor aan docenten en collega’s. Hierdoor wordt de kennis direct toegepast en de investering meteen terug verdiend. 
  • # Kennis delen: Ons doel is dat deelnemers tijdens, maar ook na de training hun kennis delen. Hierdoor verbetert de onderlinge samenwerking, niet alleen binnen maar ook tussen afdelingen. 
  • Verhoging medewerkerstevredenheid: Medewerkers zien het als erkenning dat de werkgever in hun investeert, wat zich terugvertaald in meer gemotiveerde en betrokken medewerkers die zich langer aan je verbinden.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met programma manager Marc van den Boom.

088 147 4100
mvdboom@beeckestijn.org

Marc van den Boom, programma manager bij Beeckestijn
Incompany_case_deheus
“We zijn enthousiast over de samenwerking en de wijze waarop het uiteindelijke programma is ingevuld. Bijzonder positief vind ik dat de nadruk met name ligt op de toepassing van die kennis in de dagelijkse, lokale praktijk. Daar ligt echt de toegevoegde waarde.”
Joost Belt
Corporate Director Marketing and Communication De Heus Voeders B.V.