Learning & development

De juiste kennis & skills binnen jouw organisatie

Ontwikkelingen in digital, customer experience, marketing, communicatie en data gaan razendsnel. Er is veel behoefte aan nieuwe kennis, skills en de visie om alle nieuwe ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar een succesvolle L&D strategie. 

Het in huis hebben van de juiste kennis maakt je als organisatie flexibeler en minder afhankelijk van externe bureaus. Daarnaast wordt het aanbieden van kennisontwikkeling gewaardeerd door medewerkers. Dit leidt tot een hogere werknemerstevredenheid en grotere betrokkenheid bij de organisatie.

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN BIJ BEECKESTIJN

Een medewerker een opleiding laten volgen of een hele afdeling incompany trainen? Dat kan. Wij bieden verschillende offline en online mogelijkheden aan.

Open aanbod

Strategie, theorie en praktijkkennis worden gecombineerd in onze open opleidingen en trainingen. De opleidingen worden in de regel afgerond met een actieplan, geschreven voor jouw organisatie. Alle opleidingen en trainingen uit ons open aanbod zijn ook te volgen als incompany.

Maatwerk

Een opleidingstraject speciaal ontworpen voor jouw organisatie? Aan de hand van ons IDEAL framework ontwerpen en implementeren wij een programma dat aansluit op de wensen en behoeften van jouw bedrijf of organisatie.

Beeckestijn Business School

BEECKESTIJN AANBOD OP JOUW LMS OF PORTAL

Het volledige Beeckestijn trainings- en opleidingsaanbod is opgenomen in de Edudex-feed. Op deze manier stel je eenvoudig het volledige opleidingsaanbod of een selectie daaruit beschikbaar aan je medewerkers. Zo beschik je altijd over de actuele opleidingsinformatie, startdata en locaties en handel je de opleidingsadministratie eenvoudig af via je eigen LMS of portal.

WAT LEVERT HET OP?

✔️ Niveauverschillen worden gelijkgetrokken: Deelnemers ontwikkelen een gezamenlijke visie & de onderlinge communicatie wordt verbeterd. 
✔️ Meer kennis in huis: Deelnemers leren nieuwe kennis & vaardigheden die direct in de organisatie kan worden ingezet. Dit maakt je minder afhankelijk van externe bureaus.
✔️ Advies en tips: Deelnemers leggen tijdens de training vraagstukken voor aan docenten en collega’s. Hierdoor wordt de kennis direct toegepast en de investering meteen terug verdiend. 
✔️ Kennis delen: Ons doel is dat deelnemers tijdens, maar ook na de training hun kennis delen. Dit verbetert de onderlinge samenwerking, niet alleen binnen, maar ook tussen afdelingen.
✔️ Verhoging medewerkerstevredenheid: Medewerkers zien het als erkenning dat je in ze investeert. Dit vertaalt zich terug in gemotiveerde en betrokken medewerkers die zich langer aan je verbinden.

Lees hieronder verder

 

Mind

“Ik heb de storytelling training zeer leerzaam gevonden. Samen met mijn collega’s van Stichting MIND was het interessant om te zien hoe we onze doelgroepen op verschillende manieren kunnen benaderen met onze boodschap en hoe belangrijk de eigen vertaling daarin is. Samen met de docent zijn we hierin gedoken om te kijken hoe we vanuit onze boodschap een mooi verhaal kunnen maken wat duidelijk overkomt bij alle verschillende doelgroepen.”