Maatwerk

Heb je een specifiek vraagstuk? Of wil je aan de slag met een uitdaging binnen jullie organisatie? Aan de hand van ons IDEAL framework ontwerpen & implementeren wij een leerprogramma dat perfect aansluit bij jullie wensen.

 

IDEAL-proces

OPTIMAAL RESULTAAT MET BLENDED LEARNING

Vaak hebben niet alle medewerkers dezelfde bagage. De een is nu eenmaal wat meer digital savvy dan de ander. Om maximaal rendement uit de sessies te halen, is het handig dat iedereen een redelijke basiskennis heeft. Daarom bieden we blended learning aan. Met onze Beeckestijn e-learning trekken we niveauverschillen tussen deelnemers gelijk. Onze e-learnings zijn een combinatie van video's, literatuur, quizzen en opdrachten. Door deze e-learnings te doen, is er in de sessies meer ruimte voor diepgang, interactie en toepassing in de praktijk. Zo bereik je in korte tijd het optimale leereffect.

Bewezen trackrecord 

Met een maatwerk programma bij Beeckestijn profiteer je van de ervaring van meer dan 100 Incompany trajecten. Van korte trainingen tot grote intensieve programma’s. In Nederland maar ook internationaal, op locatie en online. En van internationale digital marketing-programma’s voor MKB-ers tot programma's voor Trade Marketeers bij A-merken en trainingen voor Sales Managers van grote retail organisaties. 

Een selectie van onze cases

Incompany_case_asr

Digital kennis update voor A.S.R.

Randstad

Meer marketingcommunicatie kennis voor Randstad

NS
Hoger digital & multichannel marketing kennisniveau voor NS
ing-zakelijk-logo
Digital Sales Mastery Programma voor ING Nederland