Persuasive copywriting

Ga samen met je team aan de slag met persuasive copywriting

✓ Optimaliseer teksten met het hele team
✓ Gebruik allemaal dezelfde uitgangspunten
✓ Schrijf met elkaar glasheldere beloftes met overtuigend bewijs

Tekst is de belangrijkste aanjager van online succes. En teksten optimaliseren is teamwork. Als iedereen die betrokken is bij tekst zich verdiept in neuromarketing gaan de resultaten vliegen. Teksten optimaliseren is vooral een kwestie van doen! Maar dan moet je wel weten wat er gedaan moet worden. Waar je moet beginnen? En hoe beoordeel je conceptteksten? 

Hybride leren

Individueel kennis opdoen. Samen de inzichten delen en in de praktijk brengen.
In deze hybride training bestaat uit e-learning en (praktijk) sessies. Tijdens de praktijksessies worden inzichten gedeeld en omgezet naar concrete actiepunten. Het daadwerkelijk schrijven gaat daarna vrijwel vanzelf.


Resultaat na de training

 1. Teksten worden beter gelezen. Leer schrijven per segment. Niemand herkent zich in algemeenheden. Succes begint met een lezer die zichzelf herkent.  
 2. Tekst krijgt meer bewijs. Stel bij elke tekst de structuurvragen over behoefte, belofte en bewijs, gevolgd door actie. Dat levert veel betere resultaten op.
 3. Beïnvloedt lezers met neuro-principes. Welke principes zijn nodig? En wanneer? Met welke woorden?  
 4. Krijg (veel) meer reacties. Draai aan de vier knoppen om de conversie continue te verbeteren.  
 5. Teksten zijn veel beter leesbaar. Maak teksten vlotter, korter, concreter, actiever en persoonlijker met de minusmethode. 

100% vakexperts

De training wordt verzorgd door Wim van der Mark en Martin van Kranenburg. Beiden behoren tot de top 10 best beoordeelde docenten van Beeckestijn Business School. De e-learning die onderdeel uitmaakt van het programma is ontwikkeld door Martin & Wim.

Wim en Martin

Programma

Het programma bestaat uit een e-learning van videolessen en werkbladen en een praktijkdag. De training duurt in totaal vier weken die als volgt ingedeeld zijn:

1. On-boarding 

De training start met een online on-boarding sessie van een uur

2. E- learning

Ga direct na de on-boarding twee weken lang individueel of in groepjes aan de slag met de e-learning. In deze modules leren je:

 • Bewezen schrijf- en neuromarketing technieken
 • Hoe het brein teksten scant, leest en verwerkt
 • Hoe je het oog naar de juiste plek stuurt
 • Hoe je je lezer motiveert om door te lezen
 • Hoe je Cialdini principes toepast om te beïnvloeden met woorden
 • Hoe je meer lezers verleidt om te reageren
 • Hoe je teksten optimaliseert en onzekerheden wegneemt
 • Wat Hobson +1 voor je conversie betekent

Maak tijdens het volgen van de modules direct plannen voor het optimaliseren van vooraf bepaalde teksten. Het volgen van de modules kost per persoon maximaal een uur per (werk) dag.

3. Praktijksessie 

In de praktijksessie worden de plannen met Wim en Martin besproken. Ontvang in een halve dag (online of op locatie naar keuze) praktische tips.

4. Toepassen in de praktijk

Ga in de twee weken na de praktijksessie aan de slag met het schrijven en optimaliseren van  teksten, alleen of in groepjes.

5. Evaluatiesessie

Bespreek in de online evaluatiesessie de nieuwe teksten, webpagina’s en e-mails met Wim en Mark.

6. Houd een jaar toegang tot de e-learning.

Zet de eerste stap naar betere teksten 

Wil jij deze training organiseren voor jouw team? Onze programma managers Laura Keuken en Marc van den Boom denken graag mee. Het is ook mogelijk om deze training als onderdeel van een (maatwerk) incompany programma te organiseren. 

088 147 4100
lkeuken@beeckestijn.org
mvdboom@beeckestijn.org