Whitepaper ‘De 7 bouwstenen van een omnichannel retail strategie’

In dit whitepaper schetsen we een heel beknopt beeld van het omnichannel retail vakgebied. Wat zijn de mogelijkheden en fases binnen omnichannel retailing? Ook reiken we u bouwstenen aan die u kunnen helpen bij het maken van een omnichannel retail strategie. Wat wel duidelijk is, is dat niets doen geen optie is! En dat het belangrijk is om keuzes te maken en vooral ook duidelijk te kiezen wat u niet gaat doen. Een grote valkuil is namelijk dat retailers teveel willen doen, te snel en niet samenhangend.

Mocht u meer willen weten over dit jonge vakgebied dan vindt u aan het eind van deze whitepaper een aantal boeksuggesties. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de omnichannel retail opleiding te volgen waar u tijdens de opleiding werkt aan uw eigen omnichannel strategie en plan. Wilt u het vak echt onder de knie krijgen dan zit er niets anders op dan het gewoon te gaan doen!


Whitepaper ‘De 7 bouwstenen van een omnichannel retail strategie’ Download hier uw exemplaar van 'De 7 bouwstenen van een omnichannel retail strategie'