Whitepaper ‘De 7 bouwstenen van een omnichannel retail strategie’

In dit whitepaper schetsen we een heel beknopt beeld van het omnichannel retail vakgebied. Wat zijn de mogelijkheden en fases binnen omnichannel retailing? Ook reiken we je bouwstenen aan die je kunnen helpen bij het maken van een omnichannel retail strategie. Wat wel duidelijk is, is dat niets doen geen optie is! En dat het belangrijk is om keuzes te maken en vooral ook duidelijk te kiezen wat je niet gaat doen. Een grote valkuil is namelijk dat retailers teveel willen doen, te snel en niet samenhangend.

Mocht je meer willen weten over dit vakgebied dan vindt je aan het eind van dit whitepaper een aantal boeksuggesties. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de aanvullende module omnichannel retail te volgen bij een opleiding waar je tijdens de opleiding werkt aan jouw eigen omnichannel strategie en plan. Wil je het vak echt onder de knie krijgen dan zit er niets anders op dan het gewoon te gaan doen!


Whitepaper ‘De 7 bouwstenen van een omnichannel retail strategie’ Download hier uw exemplaar van 'De 7 bouwstenen van een omnichannel retail strategie'