Proefcolleges

Advies over opleidingen tijdens een proefcollege

Twijfel je nog tussen 2 opleidingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Veel van onze deelnemers gingen je al voor en vonden tijdens dit proefcolleges de opleiding die beste aansloot aan hun wensen. Meld je nu aan voor een gratis proefcollege »

Proefcollege op locatie of via webinar

Tijdens het proefcollege kun je het volgende verwachten:

  • Uitleg en advies over de verschillende type opleidingen en verschillende niveaus. Onderwerpen als het resultaat van de opleiding, de college-onderwerpen, studiebelasting, voor wie de opleidingen geschikt zijn etc. komen uitgebreid aan bod.
  • Er zijn docenten aanwezig en er is voldoende gelegenheid voor individuele vragen. Indien gewenst kunnen onze docenten je na afloop van het proefcollege persoonlijk adviseren welke opleiding het beste bij jouw wensen past. 

Je kunt het proefcollege op locatie volgen maar ook in de vorm van een webinar, thuis achter de pc of laptop. Eén van onze kerndocenten geeft het webinar en via de chatfunctie kan je vragen stellen. 

Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor het maken van een (telefonische) afspraak  voor opleidingsadvies. Deelname aan het proefcollege en/of een opleidingsadvies zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.