proefcolleges

Proefcolleges - een voorproefje van de opleidingen

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Niet alleen investeert u  tijd en geld, ook wilt u er zeker van zijn dat de opleiding van uw keuze optimaal aansluit bij uw kennisbehoefte, ambities en proefessionele ontwikkeling. Daarom organiseert Beeckestijn Business School regelmatig gratis proefcolleges zodat u uitgebreid kennis kunt maken met onze opleidingen. De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties of in de vorm van een webinar. 

Wat kunt u verwachten tijdens het proefcollege op locatie?
Het proefcollege op locatie geeft u een goede inhoudelijke indruk van de opleiding. Onderwerpen als het resultaat van de opleiding, de college-onderwerpen, studiebelasting, voor wie de opleidingen geschikt zijn etc. komen uitgebreid aan de orde. Ook geven we aan wat de verschillen zijn tussen de verschillende type opleidingen en de verschillende niveau's. Er zijn docenten aanwezig en er is voldoende gelegenheid voor individuele vragen. Indien gewenst kunnen onze docenten u na afloop van een proefcollege adviseren bij uw studiekeuze en samen met u bekijken welke opleiding het beste past bij uw achtergrond, ervaring en ambities. Via de agenda kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor een proefcollege.

Het proefcollege in de vorm van een webinar
U kunt het proefcollege ook volgen in de vorm van een webinar, u heeft een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig. Eén van onze kerndocenten geeft het webinar en via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Tijdens het webinar komen gerelateerde opleidingen uit het vakgebied aan bod en wordt er aandacht besteed aan de verschillen, leerdoelen, opzet en niveau van de opleidingen. Via de agenda kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor een proefcollege in de vorm van webinar.

U kunt ook apart contact met ons opnemen voor het maken van een (telefonische) afspraak voor een studie-advies. Deelname aan het proefcollege en/of een studie-advies zijn uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.