Proefcolleges

Advies over opleidingen tijdens een proefcollege

Twijfel je nog tussen 2 opleidingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op onze locatie in Leusden of via een webinar. Veel van onze deelnemers gingen je al voor en vonden tijdens dit proefcolleges de opleiding die beste aansloot aan hun wensen.

Meld je nu aan voor een gratis proefcollege »

Proefcollege op locatie in Leusden
Tijdens het proefcollege wordt uitleg en advies gegeven over de verschillende type opleidingen en verschillende niveaus. Onderwerpen als het resultaat van de opleiding, de college-onderwerpen, studiebelasting, voor wie de opleidingen geschikt zijn etc. komen uitgebreid aan de orde.

Er zijn docenten aanwezig en er is voldoende gelegenheid voor individuele vragen. Indien gewenst kunnen onze docenten je na afloop van een proefcollege adviseren bij je studiekeuze en samen met jouw bekijken welke opleiding het beste past bij jouw achtergrond, ervaring en ambities.

Proefcollege via webinar
Je kunt het proefcollege ook volgen in de vorm van een webinar, thuis achter de pc of laptop. Eén van onze kerndocenten geeft het webinar en via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Tijdens het webinar komen gerelateerde opleidingen uit het vakgebied aan bod en wordt er aandacht besteed aan de verschillen, leerdoelen, opzet en niveau van de opleidingen.

Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor het maken van een (telefonische) afspraak  voor een studie-advies. Deelname aan het proefcollege en/of een studie-advies zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

Bekijk de agenda voor een overzicht van alle proefcolleges en meld je direct aan voor een proefcollege.