Alumni

Een opleiding volgt u niet alleen om nieuwe kennis te vergaren. Het succesvol afsluiten van een opleiding is vaak een opstap naar een volgend doel zoals een andere baan of een andere functie. Door het volgen van een opleiding bij Beeckestijn Business School kunt u tevens uw netwerk flink uitbreiden; door uw studiegenoten, maar zeker ook via de docenten en andere bijeenkomsten waar u als student en later alumnus van Beeckestijn Business School voor wordt uitgenodigd.

De ervaringen van onze alumni

Lees hieronder de inspirerende verhalen van drie van onze alumni en hoe het volgen van een opleiding bij Beeckestijn Business School hun carrière positief beïnvloedde.

Lees de ervaringen van alumnus Rob
Lees het verhaal van Marlene Lees het verhaal van Maarten Lees het verhaal van Rob

 

 

 

 

 

 

 

Netwerken en alumni

Ook na uw opleiding bieden wij u diverse mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, innovaties en trends in uw vakgebied. Zo kunt u na het afronden van uw opleiding deelnemen aan het actieve alumniprogramma van Beeckestijn Business School met gratis toegankelijke gastcolleges, clinics, bedrijfsbezoeken en lezingen die wij regelmatig organiseren.

Ook is Beeckestijn Business School nauw betrokken bij de organisatie en sponsoring van events, congressen en seminars omdat wij het belangrijk vinden dat het marketing-, communicatie-, sales en CRM-vak te blijven professionaliseren en zo de nieuwste trends, ontwikkelingen, technieken en visies kunnen delen. Relaties van Beeckestijn Business School kunnen met aanzienlijk korting aan deze events deelnemen.

Door onze link met brancheorganisaties zoals DDMA, PIM (Platform Innovatie in Marketing), PvKO (Platform voor Klantgericht Ondernemen) en MEC (Marketing Exective Center) krijgt u vele relevante en interessante mogelijkheden om uw netwerk te vergroten, kennis te verrijken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, trends, projecten en cases op het gebied van uw vakgebied.

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief met uw actuele e-mailadres.