Hielko van der Molen

Hielko van der Molen

Hielko van der Molen is sinds 1997 verliefd op het internet en haar mogelijkheden. Na een aantal jaren in de financiële- en adviessector werkzaam te zijn geweest heeft hij de overstap gemaakt naar de hotelbranche. In beide branches gaf hij leiding aan e-commerce afdelingen. Hij was verantwoordelijk voor tientallen websites, boekings-en verkoopsystemen, e-mailmarketing en alles wat daarbij komt kijken. Na anderhalf jaar dagelijkse focus op conversie en online sales in de hotelbranche was het tijd om te gaan ondernemen.

In 2014 is Hielko mede-eigenaar van Dharma Media geworden, om vanuit bureau-zijde klanten te helpen wegwijs te worden in het digitale landschap. Sinds 2015 is Hielko ook co-founder van We are sure, een Insurtech start-up. Hielko weet dat financiële producten en processen simpeler kunnen en voelt dat het beter moet. Vanuit zijn drive om mensen verder te helpen en ze met elkaar te verbinden. Zodat zzp-ers echt geholpen worden wanneer dat nodig is, voor een eerlijke prijs.

De passie van Hielko is het laten groeien van mensen en organisaties zodat ze digitaal sterker zijn. Vanuit zijn jarenlange ervaring in de digitale wereld deelt hij zijn vakmanschap al sinds 2010 via instituten als VU.

Tegenwoordig publiceert Hielko regelmatig op Marketingfacts en Emerce over crossmediale communicatie, (mobile) marketing en de veranderende rol van techniek in de aansturing van organisaties. Dit zijn onderwerpen waarover hij geregeld bevlogen spreekt.

Hielko is docent bij: