Hüseyin Güngör

Hüseyin Güngör

Hüseyin Güngör is in het bezit van een master in Politics & International Relations en een Ph.D. in Business Studies, beiden behaald aan de Universiteit van Amsterdam. De afgelopen twintig jaar deed Güngör ruime internationale managementervaring op in banking, marketing en strategy consulting. Zo bekleedde hij diverse leidinggevende posities, waaronder als Manager bij HSBC (destijds Demirbank) en als Marketing Manager bij Philips Lighting in Turkije. In 2004 richtte Güngör zijn bedrijf Emotional Loyalty Consulting op, gespecialiseerd in het ontwerpen van customer experience programma’s voor Europese organisaties uit uiteenlopende sectoren.

Na zeven jaar ondernemerschap was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2011 voegde Güngör zich bij strategy consultancykantoor McKinsey & Company, waar hij de afgelopen drie jaar als Service Operations / Customer Experience Expert werkzaam was. In deze rol gaf hij leiding aan grootschalige en wereldwijde businesstransformaties, met een focus op operational excellence (lean) en customer experience.

Onlangs verruilde Hüseyin Güngör McKinsey voor branchegenoot VODW, een marketing adviesbureau uit Leusden. Bij VODW is Güngör aangesteld als Director Customer Experience. In zijn nieuwe rol zal hij zijn kennis op het vlak van operational excellence gaan inzetten voor het verbeteren van de klantervaring, het optimaliseren van werkprocessen en het structureel verhogen van werknemerbetrokkenheid met als doel het creëren van meetbare en duurzame resultaten.

Bij Beckestijn Business School geeft Hüseyin college voor de postdoctorale opleiding Customer Centric Strategie & Leiderschap en CRM 2.0 Strategie & Leiderschap.