Jan-Willem van Beek

Jan-Willem van Beek

In 2006 opent Greenberry onder leiding van Jan-Willem voor het eerst haar deuren. En 8 jaar later is het digitale hart van deze Utrechtse Agency alleen maar harder gaan kloppen. Iedere dag wordt hier gewerkt aan digitale productinnovaties en marketing/communicatieoplossingen die aantoonbaar resultaat leveren.

Naast medeoprichter is Jan-Willem de Strategy Director van Greenberry. Zijn gedrevenheid en nieuwsgierigheid naar gedrag en innovatie maken hem een expert op het gebied van digitale disruptie. En door slimmer en actiever gebruik te maken van data-driven marketing helpt hij bedrijven bij het maken van strategische keuzes. Vanuit zijn inzichten en advies worden innovatieve oplossingen en producten ontwikkeld zoals: App de Vakantiedokter en de Giel! app.

Hij deelt deze kennis op de Hogeschool van Utrecht en de Universiteit Twente. Daar werkt hij als parttime docent Big Data & Collective Intelligence en is hij betrokken bij digital onderzoek.
Naast alle verwondering die hij heeft voor de digitale wereld, geniet hij natuurlijk ook van zijn dagelijkse leven. Hij is een lieve vader, man en baas voor zijn hond, Loeka die iedere dag meegaat naar het kantoor.

Bij Beeckestijn Business School geeft Jan-Willem college voor de postdoctorale opleiding Customer Insight & Marketing Intelligence.