Laura Nuhaan

Laura Nuhaan

Laura Nuhaan is managing partner bij The Andeta Group, een consultancy in action firm die zich richt op innovatie in sales en marketing. Andeta helpt organisaties beter in te spelen op de sociale, online en mobiele wereld van klanten. Laura deed met name in Silicon Valley, waar zij tien jaar woonde en werkte, veel ervaring op met het effectief inzetten van Social Media en online tools. Ook heeft zij veel internationale sales-strategie ervaring opgedaan. Laura Nuhaan is auteur van het boek Sales Balanced Scorecard en heeft vele verschillende publicaties op het gebied van salesperformance en innovatie op haar naam staan. Eerder was zij werkzaam bij onder andere Parkmobile, PriceWaterhouse Coopers en Numico.

Laura schreef onlangs een artikel over social selling: Wat is social selling? Hoe zet je social selling in? En wat levert het op? Antwoorden op deze vragen vind je terug in het artikel: In gesprek over Social Selling: meer omzet door structurele aanpak

Laura is nu weer actief in Nederland en Europa en is docent Sales & Account Management 2.0 (post-HBO) en Digital & Social Selling (korte opleiding) voor Beeckestijn Business School.