Rob Woelinga

Rob Woelinga

Rob Woelinga richtte samen met  Wim van der Mark in 1990 het Instituut voor Direct Marketing Kennis (IDMK) op. Inmiddels behorend tot de Beeckestijn groep.

Hij is een veelgevraagde en hoog gewaardeerde spreker op bijeenkomsten en nationale- en internationale congressen. Passie: mensen binnen bedrijven helpen betere resultaten te behalen uit alle communicatie-uitingen. Samen met Wim van der Mark schreef hij in 1998 de bestseller “Verbeter uw direct mailbrieven”. In 2003 maakten zij de “Checklist voor het maken van Succesvolle Mailings en Advertenties”.

Rob was in 2004 samen met Marc Borgers auteur van “Succesvolle E-Mail Marketing”. In september 2009 verscheen daarvan de derde, geheel vernieuwde, uitgave. In maart 2006 co-auteur van “Overtuigend & Interactief Schrijven”. In 2011 is deze geheel herschreven en aangepast aan het digitale tijdperk van nu.

Rob heeft vele jaren deel uitgemaakt van het bestuur van het Genootschap voor Reclame, de Stuurgroep Reclame en is vice president geweest van de EDMA (European Direct Marke­ting Association), nu FEDMA. Rob is uitgeroepen tot Direct Marketing-man van het jaar 1989 en door het Genootschap voor Reclame bekroond met de Coq d'honneur.

Bij Beeckestijn Business School geeft Rob college voor de opleiding E-mailmarketing.