Willemijn Schneyder

Willemijn Schneyder

Willemijn Schneyder (RM) heeft marketing in haar dna. Ze heeft meer dan 15 jaar werkervaring op het gebied van merk of marketingstrategie, customer journey & - experience design, (digital)marketing en e-commerce. Na haar sabbatical door Azië heeft ze in 2015 het eerste agile marketingbureau van Nederland opgericht, Number8. Tevens leidt Willemijn een agile start-up op het gebied van mobile visual user instructions, SwipeGuide.

Willemijn heeft haar expertise opgebouwd aan bureau- en klantzijde. Bij adviesbureau VODW Marketing werkte ze als consultant innovatie & customer experience en als interim manager. Daarvoor werkte ze bij MediaPartners Group als account director en strateeg en heeft ze diverse functies vervult op het gebied van merk- en marketingstrategie binnen de retail. Sinds 2011 heeft Wiilemijn haar eigen marketingbureau van waaruit ze bijzondere projecten zoals de herlancering van de Knab bank en de transitie naar een omnichannel klantbediening voor Robeco retail heeft mogen leiden. 

Willemijn is een strategisch marketeer met veel realisatiekracht. Haar specialiteit richt zich op merkgedreven groei realiseren en memorabele klantervaringen ontwerpen; maximale waarde creëren voor het bedrijf én de gebruiker. Zij combineert hierbij haar organisatiesensitiviteit en analytisch vermogen met haar passie voor het snel veranderende marketingvak. Ze is een gedreven merkenbouwer met een diepgaande kennis van zowel de digitale als de traditionele marketingstrategieën. 

Willemijn is verbonden aan Beeckestijn Business School als docent voor de postdoctorale opleidingen Customer Experience & Multichannel Management en Digital Marketing Strategie & Leiderschap. Ze spreekt en publiceert met enige regelmaat.