Nieuwe opleiding B2B Marketing & Sales

Dit voorjaar is de nieuwe post-HBO opleiding B2B Marketing & Sales van start gegaan. In bijna elke zakelijke markt stellen digitalisering en steeds beter geïnformeerde klanten en prospects hogere eisen aan hun leveranciers en partners. Marketing en sales moeten daarom optimaal met elkaar samen te werken, maar dat is niet in elk B2B bedrijf vanzelfsprekend. 

In dit programma leren marketing en salesprofessionals van echte vakexperts op een integrale manier te kijken naar hun eigen rol en bijdrage. In de colleges is aandacht voor klantwaardemanagement, het merk, online en contentmarketing, leadmanagement, Account Based Marketing & Sales, CRM, marketing automation, sociale media, KPI’s en natuurlijk een Harvard case. Daarnaast bereiden de deelnemers hun eigen commercieel plan voor. Praktische uitvoerbaarheid en draagvlak bij de juiste stakeholders in hun eigen organisatie zijn daarbij leidend. 

Kerndocent van deze is opleiding is Paul Hassels Mönning. Paul heeft ruim 27 jaar ervaring als B2B commercieel strateeg, programmamanager en oprichter/eigenaar van Dutchmarq. De eerste groep deelnemers is momenteel bezig met het afronden van hun plan. De deelnemers zijn enthousiast over het programma en de stappen die zij al hebben kunnen zetten.