Nieuws

AI portfolio compleet vernieuwd

Het is fascinerend hoe snel (generative) Artificial Intelligence (AI) zich ontwikkelt. De techniek wordt in hoog tempo geïntegreerd in de meest uiteenlopende tools en processen. Veel standaard werk – maar ook creatie - wordt deels geautomatiseerd. Dit roept overal vragen op: hoe werkt de techniek erachter? En hoe haal je de beste resultaten uit de tools? AI kàn je enorm helpen in je dagelijkse werk, van standaard werkprocessen, creëren van content tot het analyseren van data. Maar, de output is zo goed als jouw input!

Een passende AI training voor iedereen

Daarom is ons AI portfolio grondig gewijzigd & geüpdatet. Van een super-praktische ‘ChatGPT in Copy-writing’ tot AI tools en prompts tot een advanced training. De trainingen hebben veel verschillen, maar ook overeenkomsten. Je leert altijd om kritisch te kijken naar input en output, want jouw expertise is net zo belangrijk als de tooling die je inzet. Daarnaast is er ook oog voor ethische en juridische bezwaren. Dus hoe en waar je ook aan de slag wilt met AI, er is altijd een training voor jou.

ChatGPT in Copywriting

Deze eendaagse training is speciaal ontwikkeld voor communicatieprofessionals die willen leren hoe je met behulp van AI en ChatGPT efficiënter teksten schrijft. Teksten die gericht zijn op meer conversie, zonder verlies van creativiteit en je eigen inbreng. Je leert hoe je met gerichte prompts de juiste output krijgt voor onderscheidende copy met je eigen tone-of-voice. De training wordt gegeven door Martin van Kranenburg. Hij weet op een unieke manier ChatGPT te verbinden met inzichten uit zijn boek ‘Schrijven voor het Brein’.

AI prompting & tools

De juiste prompting en tools zijn essentieel wanneer je het maximale uit AI wilt halen. Maar hoe schrijf je de beste prompts en hoe beoordeel je de output? Deze eendaagse training leert je hoe je efficiënt en verantwoord gebruikmaakt van AI. Dit beperkt zich niet alleen tot tekst, maar ook beeld en video komen aan de orde tijdens de training. Leer de fijne kneepjes van Charida Dorder, zij is de auteur van het boek ‘AI voor Marketing’ en inmiddels veelgevraagd spreker.

Advanced AI for Business 

Ben jij een ervaren data marketeer of business analist en wil je de stap zetten naar betere voorspellende analyses? Dan is de training ‘Advanced AI for Business’ wat voor jou. Na twee dagen training van Alex Dowdalls ben je met behulp van AI beter in staat zelf inzichten ophalen uit (eigen) data en daardoor betere business besluiten te nemen. Je leert geavanceerde technieken toepassen zoals machine learning, deep learning en Natural Language Processing en hoe je deze gebruikt om complexe datasets te analyseren, klantgedrag te voorspellen en personalisatiecampagnes te ontwikkelen.

AI in opleidingen

Naast deze trainingen komt het onderwerp Artificial Intelligence vanzelfsprekend ook uitgebreid aan bod in de rest van het trainings- en opleidingsaanbod. Denk aan de rol van AI bij Search en data analyse maar ook AI als onderdeel van jouw digital marketing strategie of digitale transformatie.

Opleidingsadvies

Ben jij benieuwd welke training het beste past bij jouw (ontwikkel)doelen? Opleidingsadviseur Mieke denkt graag met je mee.

 

Mieke Mensing | Opleidingsadviseur