Nieuws

Alle opleidingen en trainingen zijn Coronaproof!

Laatste update: 8 mei

We gaan als land naar een nieuwe periode van ‘kijken wat kan’. De overheid bekijkt de versoepelingen van week tot week, op basis van de laatste cijfers. Gezondheid gaat immers voor alles, ook bij Beeckestijn Business School. Hier vind je actuele informatie rondom de corona maatregelen.

Langzaam weer fysieke groepen vanaf 1 juni

Het is voor ons van het allergrootste belang dat jij jouw leerdoelen gaat behalen. Hiervoor bieden we een mix van kennis, inspiratie, oefeningen, discussies en 1:1 coachingsessies. Zowel online als straks weer op locatie!

  • Tot 1 juni worden alle opleidingen & trainingen nog via een online classroom gegeven.
  • Per 1 juni gaan we kijken of nieuwe opleidingen kunnen starten op locatie. Uiteraard alleen met kleine groepen en met inachtneming van de 1,5 meter afstand. 
  • Volg je je opleiding of training ook na 1 juni liever online i.v.m. gezondheid, reistijd of omdat je van je werkgever nog niet op locatie mag? Ook dat blijft mogelijk!

Wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Neem dan contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088 147 4100, we denken graag met je mee!

Voor nu alle goeds en blijf gezond! 

Team Beeckestijn

Clinics 

Alle clinics zullen tot de zomervakantie via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen voorafgaand aan de clinic een mail met de link naar de live-stream locatie.