Nieuws

Opleidingen & trainingen tijdelijk online!

Laatste update: 13 oktober 

Helaas zijn er strengere maatregelen nodig om het aantal besmettingen naar beneden te brengen. Gezondheid gaat voor alles, ook bij Beeckestijn Business School. Vandaar dat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en alle colleges & trainingen de komende weken volledig online aanbieden.

We hebben inmiddels veel ervaring met online classrooms, online kennisoverdracht en interactie en zijn erg blij met de hoge beoordelingen die we voor de online colleges krijgen. Zelfs complexe colleges als customer journey mapping en casedagen gaan heel goed online m.b.v. de juiste tools als break-out rooms en Mural. We zien gelukkig groepen die online enorm veel lol hebben met elkaar. 

We zien de waarde van het persoonlijk contact, daarom bieden we zodra het kan, de colleges weer op locatie aan. Ook gaan we extra terugkomdagen inplannen voor alle groepen die nu online starten.  

Blijf gezond, neem je verantwoordelijkheid en tot snel!

Groet team Beeckestijn

Veelgestelde vragen

 • Ik doe mee aan een opleiding die al gestart is. Hoe gaat het nu verder?
  Je ontvangt woensdag 14 oktober een persoonlijke mail met meer informatie over jouw opleiding.
   
 • Ik sta ingeschreven (of heb een optie) voor een opleiding of training die in oktober gaat starten
  Iedereen die (optioneel) staat ingeschreven voor een opleiding ontvangt woensdag 14 oktober een persoonlijke mail met meer informatie over jouw opleiding.
   
 • Ik wil binnenkort starten met een opleiding of training maar heb me nog niet inschreven
  Bij je inschrijving kun je aangeven op welke locatie je wilt deelnemen als de opleidingen en trainingen weer op locatie kunnen plaatsvinden.Wil je i.v.m. reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever ook als we weer op locatie starten liever online deelnemen, schrijf je dan in voor de online classroom

Wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Neem dan contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088 147 4100, we denken graag met je mee!

Starten op locatie zodra het weer kan

Zodra de situatie het toelaat starten we weer op locatie. Uiteraard houden we op locatie rekening met de op dat moment geldende maatregelen. Denk aan:

 • We werken met kleine groepen. Per groep zijn er max. 12 deelnemers op locatie. Uiteraard in een ruimte met 1,5m afstand
 • We ventileren maximaal met verse lucht.
 • We registreren aanwezigheid om zo eventueel contactonderzoek makkelijker te maken.
 • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig op locatie en er wordt extra schoongemaakt.

I.v.m. de capaciteitsbeperking op locatie kan het zijn dat we incidenteel moeten uitwijken naar een alternatieve locatie in de buurt van de originele locatie. Als dit het geval is voor de opleiding waar jij voor staat ingeschreven, dan informeren we je tijdig. We zorgen er voor dat alle opleidingsdagen op dezelfde locatie plaatsvinden. 

Clinics 

Alle clinics zullen ook dit najaar via een live-stream te volgen zijn. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de live-stream locatie.