Best of Global Digital Marketing

Beeckestijn Business School is ook dit jaar weer kennispartner van het event Best of Global Digital Marketing. Op dinsdag 13 juni 2017 vindt het event Best of Global Marketing plaats in Leusden.

Het event is gebaseerd op de analyses van de beste marketingcampagnes van afgelopen jaren. Gedurende het event praten Europese top marketingexperts je door meer dan 20 zeer succesvolle marketingcases. 

The Best of Digital Marketing richt zich op iedereen wiens taak het is om digitale marketing te integreren in de marketingactiviteiten van de organisatie.

5 redenen waarom je dit event niet mag missen:

  •  Internationale award winning cases
  •  6 PE punten voor NIMA & Thuiswinkel-eAcademy
  •  B2B en B2C, profit & non profit cases
  •  Inspiratie voor je eigen cases
  •  Cases zullen behandeld worden van begin tot eind

Programma
Tijdens deze dag komen interessante cases van onder andere Vodafone, Sephora en Volkswagen aan bod. Deze cases kun je gebruiken ter inspiratie voor je eigen cases. Bekijk het volledige programma op de website van Best of Global Digital Marketing. 

Aanmelden
Relaties van Beeckestijn Business School kunnen deze inspirerende casedag met korting bijwonen. Gebruik bij registratie code BBSBOD75 en ontvang €75,- korting voor deze geheel verzorgde dag (inclusief lunch, hapjes en drankjes gedurende de dag en borrel). Mis het niet en meld je aan.

Ga naar nieuwsoverzicht