Boekpresentatie ‘Think and Grow Digital’

Op vrijdagochtend 13 maart 2015 organiseert Beeckestijn Business School een boekpresentatie, inclusief uitgebreide toelichting, van het boek 'Think and Grow Digital', geschreven door Head of Digital Transformation van Google, Joris Merks-Benjaminsen.

Het boek 'Think and Grow Digital' is een career guide die millennials helpt met hun unieke digitale skills te balanceren met ambassadeurschap van verandering en innovatie. Joris biedt tools en inzichten aan deze jonge generatie om hun eigen werkomgeving te vormen zonder beperkingen, om hun eigen baan te vormen of zelfs te creëren, om de sfeer te bouwen waarin ze zich prettig voelen en waarmee ze andere sterke professionals naar zich toe trekken om samen op innovatieve wijze succes te bouwen. Maar ook: hoe gaat u als niet-millennial om met deze jonge generatie? Wat kunt u van ze leren en hoe kunt u samenwerken?

Programma op vrijdag 13 maart:

9.30 uur - Welkom door Egbert Jan van Bel (auteur, onderzoeker, spreker en docent)
9.45 uur - Aljan de Boer: De laatste inzichten uit trendonderzoek naar Millennials
10.30 uur - Pauze
10.45 uur - Presentatie boek 'Think and Grow Digital' met toelichting van Joris Merks-Benjaminsen
11.30 uur - Overhandiging eerste exemplaar door Hans Molenaar (voorzitter PIM en directeur Beeckestijn Business School)

Over de sprekers:

Joris Merks-Benjaminsen is Head of Digital Transformation bij Google en werkt samen met top 100 merken om het digitaal denken in de strategie te verwerken door performance experts, social- & merkstrategen, media, marketing en businessleiders bij elkaar te brengen. Joris faciliteert workshops in digital marketing, YouTube en video content strategy, display advertising, social, search en programmatic. Hij won de prijs voor beste marketingliteratuur 2013 met zijn boek "Schizofrene Marketing" over integratie van online/offline marketing. Hij werd Dialoog Marketer van het jaar 2012, was genomineerd voor onderzoeker van het jaar en Cross Media Man van het jaar 2013.

Aljan de Boer werkt als strateeg bij TrendsActive, een internationaal innovatiebureau dat sociaal-cultureel onderzoek doet naar wereldwijde trends. De inzichten uit deze trends vertaalt Aljan naar merken, producten en marketingcommunicatie. TrendsActive werkt voor B2B en B2C merken in binnen- en buitenland en geeft trendpresentaties over de hele wereld!

Aanmelden

Geïnteresseerden zijn wekom en kunnen zich gratis aanmelden via de website van Beeckestijn Buisness School. Meer informatie en aanmelden

Ga naar nieuwsoverzicht