BrixCRM wint CRM Innovatie Award 2014

De CRM Innovatie Award 2014 is op de studiedag CRM in 1 Day op 18 september 2014 uitgereikt aan BrixCRM. De award is een jaarlijks terugkerende prijs voor de leverancier van CRM-software die de meest in het oog springende innovatie laat zien in het brede werkveld van customer relationship management en customer experience.

De heldere visie en de aandacht voor de gebruiker die activiteiten BrixCRM kenmerken, gaven voor de jury de doorslag.

Jan-Maarten Plomp, directeur van BrixCRM, mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van Hans Molenaar, voorzitter van de vakjury. De CRM-dienstverlener is Platinum Partner van SugarCRM, marktleider in de wereld van commerciële open source CRM-software. BrixCRM heeft met deze partner volgens de jury drie innovaties samengebracht: gebruiksgemak, de integratie met andere systemen en de afstemming van de interface op de context en de behoefte van de gebruiker. De eindgebruiker heeft volgens de gebruiker centraal gestaan.

Plomp heeft de opvatting dat de digitale kaartenbak zich dient te ontwikkelen door samenwerking met alle participerende partijen naar een intelligent paneel. In het dashboard van de gebruiker worden door BrixCRM nu ook externe bronnen gepresenteerd zonder moeilijke en tijdrovende integratietrajecten. “Deze prijs is een bevestiging van onze opvattingen”, verklaart Plomp. “Een erkenning die wij ook van onze klanten ontvangen. De directe presentatie van externe bronnen in het werkblad is een functionaliteit die doorslaggevend is voor hun keuze van onze producten.”

Met de award wil de organisatie van CRM in 1 Day het publiek een beeld geven van de actuele innovaties en innovatieve ontwikkelingen in het aandachtsveld van de studiedag. Dit varieert van volledig nieuwe CRM-toepassingen tot vernieuwende mogelijkheden van werken en omgaan met klantgegevens. De andere genomineerde ondernemingen voor de prijs waren Teradata en Update.

Teradata heeft met het motto Data Insight Action in de wereld van de grote hoeveelheid gegevens het vizier gericht op relevante en doelgerichte communicatie. Het destilleren van patronen uit big data en een focus op content moeten de klantbeleving voor de gebruiker helder in beeld brengen. De usergroup van de onderneming stelt klanten in staat ervaringen met elkaar te delen.

Update Software brengt met de CRM.pad.2.0 een innovatieve mobiele applicatie die de beschikbaarheid van informatie op iedere gewenst moment en elke plaats mogelijk maakt. Gebruikersgemak, efficiëntie en soepele informatiestromen zijn de kernwaarden voor dit bedrijf. Eerder mocht de specialist in CRM-software de Red Dot Award 2013 in de categorie Communication Design in ontvangst nemen.

Ga naar nieuwsoverzicht