Data Driven Marketing - nieuwe opleiding

Haal de maximale waarde uit big data en verbeter daarmee uw marketing - dat is de essentie van de nieuwe verkorte opleiding Data Driven Marketing

De hoeveelheid data die binnen marketing gebruikt kan worden neemt enorm toe. Naast klantendata en klantrelatie data (CRM) hebben we nu ook web statistieken en social media data. Deze data geven ons veel meer inzicht in het gedrag van klanten. Dit betere klantinzicht kan real time worden in de communicatie met de individuele klant. De klant eist om beter te worden bediend, de data zijn er, de instrumenten ook. Nu de professionals nog!  

De essentie van Data Driven Marketing is de data die beschikbaar is te analyseren en dat om te zetten tot relevantere en winstgevendere klantinteractie. Oftewel klantcommunicatie die zowel voor de klant als de organisatie meer waarde toevoegt. Een multichannel benadering, e-commerce, social networks, mobile business maken het verkrijgen van goed inzicht belangrijker dan ooit. Ook binnen B2B. Deze activiteiten vragen de inzet van data driven marketing. 

U leert tijdens de opleiding van experts hoe u relevant klantdata brengt en tevens waar verbetermogelijkheden liggen om de klant interactie te verbeteren. Door gebruik te maken van customer insights leert u zowel de waarde voor uw klanten als van uw eigen organisatie te verhogen.

De opleiding start zowel als avond- als dagopleiding vanaf september 2016. Bekijk de college-onderwerpen en de startdata op de website.

De opleiding Data Driven Marketing is een korte variant van de opleiding NIMA B2 Customer Insight Management

Ga naar nieuwsoverzicht