Digitaal groeien en denken

Joris Merks-Benjamins (Google) overhandigde Hans Molenaar het eerste exemplaar van zijn boek 'Think and Grow Digital' bij Beeckestijn Business School.

Joris (Head of Digital Transformation bij Google), schreef dit boek als career guide die millennials helpt met hun unieke digitale skills te balanceren met ambassadeurschap van verandering en innovatie. Joris biedt tools en inzichten aan deze jonge generatie om hun eigen werkomgeving te vormen zonder beperkingen, om hun eigen baan te vormen of zelfs te creëren, om de sfeer te bouwen waarin ze zich prettig voelen en waarmee ze andere sterke professionals naar zich toe trekken om samen op innovatieve wijze succes te bouwen.

Op 13 maart jl. presenteerde Joris, onder grote belangstelling, zijn boek bij Beeckestijn Business School en ontving Hans Molenaar het eerste exemplaar. Aljan de Boer van TrendsActive deelde de laatste inzichten van het trendonderzoek naar Millennials en gaf Aljan inzicht in de invloed van de digitale revolutie, nieuwe opvoedstijlen en de visuele cultuur op de wensen en behoeften van Millennials op de werkvloer.

In MarketingTribune nr 6 van 24 maart jl. verscheen een verslag van de boekpresentatie, klik hier om dat verslag te lezen.

Ga naar nieuwsoverzicht