E-commerce opleiding gecertificeerd door e-Academy van Thuiswinkel.org

Goed nieuws: vandaag tijdens ShoppingToday 2016 is de post-HBO opleiding E-commerce van Beeckestijn Business School officieel gecertificeerd door e-Academy.

Op 22 september heeft Thuiswinkel e-Academy 12 nieuw gecertificeerde opleiders, waaronder Beeckestijn Business School, bekendgemaakt. Beeckestijn Business School heeft haar curriculum voor de post-HBO opleiding E-commerce in lijn heeft gebracht met de competenties die in de praktijk worden gevraagd door e-commercebedrijven om de certificering te verkrijgen. Met deze e-Academycertificering tonen gecertificeerde opleiders aan studenten én bedrijfsleven dat de opleiding inhoudelijk aansluit op het werkveld.

 

 

 

 


 

Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org en initiatiefnemer Thuiswinkel e-Academy: "Digitalisering moet integraal onderdeel worden van de curricula van business- en technologieopleidingen. Het is ondenkbaar dat een marketeer afstudeert zonder kennis van digitale kanalen, een logisticus zonder kennis van e-fulfilment of een retailer zonder kennis van ‘clicks’ naast de ‘bricks’. Met het actieprogramma e-Academy is de brug tussen onderwijs en het bedrijfsleven nu echt gelegd."

Onderwijsprogramma’s verrijken met nieuwe digitale competenties

Precies een jaar geleden zijn de eerste hbo-opleidingen gecertificeerd, toen is ook de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing van Beeckestijn Business School gecertificeerd. Al deze opleidingen hebben ervoor gekozen zich dit jaar opnieuw te laten certificeren op basis van aangescherpte criteria. Jaarlijks worden namelijk de competenties aangepast aan de laatste innovaties in het werkveld, en worden opleiders getoetst op deze nieuwe competenties.

Thuiswinkel e-Academy

Thuiswinkel e-Academy is een actieprogramma van Thuiswinkel.org. Samen met opleiders en bedrijven slaan we een brug tussen onderwijs en praktijk, en zorgen we voor meer digitaal toptalent.

 

Ga naar nieuwsoverzicht