Elisabeth Hovius wint opleiding

Elisabeth Hovius, webshopmanager bij Skins Cosmetics, heeft de post-HBO opleiding Digital en Online Marketing van Beeckestijn Business School gewonnen.

“Over een paar weekjes mag ik aan de bak! De e-commercewereld is dynamisch en constant in beweging. Het prikkelt mij enorm om in deze omgeving te werken en te weten dat ik tot in de verre toekomst onze website kan blijven ontwikkelen. Om met in deze dynamische wereld mee te blijven gaan zal ik mijzelf ook moeten blijven ontwikkelen. De opleiding die ik bij Beeckestijn heb gewonnen zal mij hier heel goed bij helpen”, zegt Elisabeth.

Foto v.l.n.r.: Inge Demoed (Thuiswinkel e-Academy), Hanneke Schalk (Beeckestijn Business School) en Elisabeth Hovius (Skins Cosmetics).

Succesvol toepassen van digital & online marketing

Bezoekers van de Webwinkel Vakdagen maakten in januari dit jaar kans op een opleiding van Beeckestijn Business School ter waarde van € 3.250,-. Daarnaast moest je ingeschreven staan in het e-Academy Register. De Webwinkel Vakdagen trokken meer dan 10.000 bezoekers, maar Elisabeth Hovius van Skins Cosmetics is dus de gelukkige winnares geworden van de opleiding. De kern van deze post-HBO opleiding is het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën en hoe je deze concreet, succesvol en actiematig kunt uitvoeren. “De post-HBO opleiding Digital en Online Marketing is een brede opleiding, waarin de student succesvolle online marketingactiviteiten leert ontwikkelen en implementeren. Na afronding van deze opleiding ben je een volwaardig gesprekspartner op dit brede vakgebied. We zijn blij dat Thuiswinkel e-Academy de noodzaak inziet en een bijdrage levert aan de kennisontwikkeling op het gebied van online marketing”, aldus Hanneke Schalk, programmamanager Beeckestijn Business School. De opleiding is door Thuiswinkel e-Academy gecertificeerd."

We feliciteren Elisabeth met deze mooie prijs en wensen haar veel succes en plezier met de opleiding bij Beeckestijn Business School.

Ga naar nieuwsoverzicht