Feestelijke diploma-uitreiking bij a.s.r.

Feest bij a.s.r., een grote groep marketeers ontving donderdag 5 november hun post-HBO diploma Digital en Online Marketing als afsluiting van de incompany opleiding.

Beeckestijn ontving begin 2015 van a.s.r. de vraag of wij a.s.r. konden helpen hun marketing(communicatie) professionals meer kennis bij te brengen van Digital Marketing. Het doel was om van ruim 20 marketeers het kennisniveau van online te verhogen en ervoor te zorgen dat zij deze kennis ook zouden kunnen toepassen in de praktijk. Dit in het kader van de organisatiedoelstelling van a.s.r. om continu te innoveren. In samenwerking met a.s.r. stelde Beeckestijn een intensief trainingsprogramma vast, bestaande uit 21 colleges verdeeld over 3 modules: Trends, ontwikkelingen en strategie, Tactiek & digital marketing mix en Organisatie, implementatie en leiderschap. Inmiddels is de opleiding afgerond met als resultaat een mooie groep marketeers met het diploma Post-HBO Digital en Online Marketing op zak, inclusief vermelding in het DIM-register.

We wensen alle marketeers heel veel succes en plezier bij het realiseren van hun plannen en het toepassen van hun kennis!

Ga naar nieuwsoverzicht