Genomineerden CRM-Professional van het jaar 2014 bekend

Wie wordt de opvolger van de CRM Professional 2013 Bets Kromwijk (De Goudse Verzekeringen)?

Dit jaar vindt voor de zesde keer op rij de verkiezing van de ‘CRM Professional van het jaar’ plaats. De CRM professional die het afgelopen jaar het beste klantgerichte CRM-plan gemaakt en verdedigd heeft mag zich de nieuwe CRM Professional van het jaar 2014 noemen.

Deze persoonlijke en ambitieuze award is in het leven geroepen om zij die klantgericht ondernemen en CRM een krachtige innovatieslag geven, erkenning te geven.

Uit meer dan 75 CRM plannen uit zijn de volgende 3 nominaties gekozen (in willekeurige volgorde):

1. Boriana Gadjanova (Customer Service and Production Manager, Pearson Benelux)

2. Roderik Thush (Director Customer Marketing Europe, Prologis)

3. Mark Kramer (Strategy Manager Recovery, Air France KLM)

Uit deze drie nominaties wordt de beste CRM Professional van het jaar 2014 gekozen. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en originaliteit.

De drie genomineerden, en dat gebeurt dit jaar voor het eerst, gaan hun interessante cases en aanpak in drie verschillende sessies presenteren aan het publiek op 18 september a.s. tijdens CRM in 1 Day, het grootste CRM congres van Nederland. De gehele middag van 18 september staat dus in het teken van deze leerzame en inspirerende praktijksessies met veel aandacht voor interactie en vragen. Rond 17.00 uurop donderdagmiddag 18 september vindt de uitreiking van de Award plaats

De jury van 2014 bestaat uit Egbert Jan van Bel (juryvoorzitter, auteur en onderzoeker), Wil Wurtz (voorm. directeur Platform voor Klantgericht Ondernemen, PvKO), Maurice Bakker (Metrics and More), Hans Molenaar (Beeckestijn Business School, Platform Innovatie in Marketing) en Ment Kuiper (Customer Talk).

De CRM Professional van het jaar is een initiatief van Beeckestijn Business School, Platform Klantgericht Ondernemen (PvKO) en Platform Innovatie in Marketing en heeft tot doel het vak van de CRM Professional verder te professionaliseren.

 

Ga naar nieuwsoverzicht